Ulice: Vendy zuří a předpovídá, že s Martinou nejlepšími kamarádkami nebudou

Ulice: Vendy zuří a předpovídá, že s Martinou nejlepšími kamarádkami nebudou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4418. díle se Vendy podobá své babičce Vilmě více, než by možná chtěla. Je ráda, že je zpátky, protože je potřeba sjednat pořádek. Z Martiny je v takové ráži, že by snad i na počkání vyřešila záhadu ztracených párků, která se řeší u Marečků. Kdo je snědl a dal Karle a Márovi další důvod k hádce? 

Vendy se dál zlobí, a to hodně.  Možná očekávala, že ne vše bude při jejím návratu podle jejich představ, ale to, že najde svůj podnik v rukou vínem nasosaného Mária a pod vlivem Martiny, která má pocit, že může jen tak upravovat její recepty, to opravdu nečekala.

Úplně nejhorší na tom je ale fakt, že se Martina Pavlovi nejspíš hodně líbí. Pavel zarytě mlčí, a to Vendula vnímá jako hodně špatné znamení. A jako by to všechno nestačilo, klidně si to k ní do podniku naklusá otevřená Martina, a ještě si dovolí obhajovat svou uzenou papriku ve Vendulině bagetě.

No, to je drzost a Vendula zhluboka dýchá. Zatím v bezpečí je pouze Mário, ale to jen proto, že si Vendula ještě neměla čas sednout s Ájou u vína. Krýt ho samozřejmě nebude... to má za ten alkohol na pracovišti. 

To u Marečků nejsou partnerské hádky ničím novým na pořadu dne. Karla s Márou neopominou jedinou příležitost pustit se do sebe. A klidně jim jsou záminkou k hádce dva chybějící párky. Ty mimochodem sní Luboš, který si u Máry i zdřímne, protože je tam podstatně tepleji než u něj doma.

Mára má však pocit, že se mu Karla vysmívá a shazuje ho před ostatními členy rodiny, konkrétně před Brunem. Dříve pohodový chlap má teď problém udělat si ze sebe srandu. A Karla? Od té by možná diváci čekali alespoň nějaké pochopení pro svého manžela. Například ano, zradila jsem tě a chápu, že se teď necítíš ve své kůži. Měla by být ráda, že ji Mára nenapráskal své matce. Ale ona se tváří jako jediná ublížená. 

A na skok ještě k Volákům. Konkrétně Kristýna měla možnost představit svou novou terapeutku Julii Vandě. Ta z ní ale není kdovíjak unesená. Že by se bála, že prokoukne její hranou sebejistotu?

Zdroj článku:
  • Autorský text