Ulice: Žofka už zase pláče u Ivy doma, Mára zase Tonymu v Coolně

Ulice: Žofka už zase pláče u Ivy doma, Mára zase Tonymu v Coolně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4414. díl Ulice se zase točí kolem Žofky. Michalova nevraživost vůči Žofce způsobila, že Iva o ní nemá téměř žádné informace a pochopitelně o ní má starost. Vlivem toho se v ní probouzí pátrací agent. Chce zjistit, co se děje a zve paní Duškovou k sobě na masáž. Celé se to pak zkomplikuje a Žofka musí přespat u Klímů. To, co by dříve Michal vítal, je teď pro něj nepřípustné. S Žofkou už neprohodí ani slovo. 

Stačí málo k tomu, aby si Vojta s Miloškem plácl na to, aby od něj koupil starou konzoli za 9 tisíc, jenže pak začne mít Vojta pochybnosti. Bude konzole vůbec fungovat? Co mu na to řeknou rodiče? A nechce spíše mobil? Jenže Milošek na prodeji trvá a o obálku se začnou přetahovat. Naštěstí stihne Mára zakročit a objevuje obsah obálky. Deset tisíc? Tak to se nízká splátka Věry a Luboše vysvětluje! Jenže neexistuje nic, a to ani omylem darovaných deset tisíc v obálce, co by mohlo pomoct Márovi a Karle v jejich prekérní situaci.

Mára Tonymu brečí v Coolně a Karla si zase stěžuje Dominice. Zdá se, že s informacemi, které mají, by mohli situaci za ně vyřešit Tony s Domčou. No ne? Nebo to za ně vyřeší jejich sdílený kalendář. Poslední dobou to vypadá, že místo, aby si Marečkovi organizovali život podle kalendáře, sdílený kalendář organizuje život jim. Najednou vadí i to, když někdo přijde neplánovaně dřív, než je napsáno v kalendáři. Jediný Luboš ještě těmto technickým vymoženostem odolává a spoléhá se na papír s tužkou. 

Iva je dost podobná spasitelce Aničce, nemyslíte? Žofka je už její druhý případ, který si po Kaštanovi bere na svá bedra. Tentokrát ji v tom Vítek podporuje, ale pár uštěpačných poznámek si stejně neodpustí. Nazývá Ivu intrikánkou a slibuje, že si na ni dá velký pozor.

Paní Dušková se u Ivy v salónu objevuje a je úplně mimo sebe. Vypadá, jako by týden nespala a mluví trošku z cesty. Není divu, že se stane součástí autonehody po tom, co vyběhne Ivě ze salónu, aniž by si stačila svléknout kabát. Zraněná Dušková zůstává v nemocnici a řeší dilema, kam s Žofkou. K tátovi rozhodně ne. Pak si ale vzpomene na obětavou Ivu, jejíž zázračné ruce jí vždy uleví od napětí. Mohla by Žofka zůstat přes noc u Klímů? A co Michal na to? Později večer se Žofka Ivě sesype. Na jednu dospívající holku to je trochu moc, to se musí uznat. 

Kristýna dostává svoji druhou panickou ataku. Co ji způsobilo? Pokaždé, když se jde večer bavit, přijde domů velmi rozrušená a chytá se za prsa, jako by měla dostat infarkt. Tentokrát už Blanka ví, o co jde, a tak se záchvat obejde bez sanitky. Jenže co s tím? Zanechal rozchod s Denisem na Kristýně nevratné škody? Adam má o svou sestru pochopitelně strach. Také má ale důvod k oslavám. Udělal zkoušku z biochemie, na kterou si moc nevěřil. Také dostal doporučení na stáž v Americe. Ta by sice měla proběhnout až za dva roky, ale nebude důvodem rozchodu s Jarkou

Zdroj článku:
  • Autorský text