Ulice: Dušková svou dceru tak dusila, až v ní udusila všechny chutě bydlet s vlastní mámou

Ulice: Dušková svou dceru tak dusila, až v ní udusila všechny chutě bydlet s vlastní mámou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Může si za to ale sama. Kdo to kde viděl, aby byl rodič na svou dospívající dceru tak přísný? Místo toho, aby s ní občas vyrazila do nákupního centra, má Žofka od mámy věčně na talíři, jak je neschopná. V něčem takovém přece nejde žít!

Žofka by nejradši bydlela s tátou, jenže ten na svou bývalou manželku nejspíš nemá žádné páky 

Pro Žofku to byl jeden z těžších roků. Ve škole zažila šikanu, ztrátu kamarádek a neustálé ponižování ze strany své vlastní matky. Člověk by tak nějak předpokládal, že vaše matka bude na vaší straně, ale to je u Žofky sci-fi. Ve snaze udělat pro Žofku to nejlepší nad ní Dušková drží neustálý dozor. Jediným únikem pro ni je teď Michal. Toho zpočátku přehlížela, ale situace s její mámou došla tak daleko, že je ráda za každou volnou chvilku mimo domov. Jako bonus se z Michala vyklubal velký sympaťák, který ji podrží i v případě, že s ním nehraje úplně fér. Jenže teď se rozhodla, že už nechce bydlet s mámou. Přednost by dala svému tátovi.

Dušková dokáže zatopit nejen své rodině, ale i třeba u Klímových. Zdroj: TV Nova

Jak se ale Iva při masáži Duškové dozvěděla, taková varianta nepřichází v úvahu. Dušková by radši snědla jed, než aby svou dceru pustila k otci. Podle jejího mínění má totiž na ni otec špatný vliv. Bude to s ní mít holka ještě hodně těžké. Navíc její otec asi raději sklapne uši a dělá, že se ho nic netýká, než aby se se svou manželkou pouštěl do hlubších sporů. Vždyť koneckonců ani nejsou rozvedeni. Jak se tedy mají soudit o dceru? Diváci navíc moc dobře ví, že Dušková umí lidem udělat peklo na zemi. Své o tom ví například ředitelka Irena Landová, která si s ní užila své. 

Žofka je frustrovaná ze situace, kterou u ní doma vyvolává její neurotická matka. Ta z ní chce mít to nejambicióznější děvče na světě. Netuší ale, že v ní postupně veškerou aktivitu pomalu, ale jistě zadupává.

Dušková je jako buldok. Když se zakousne, nepustí 

Ostatně i Prokop už se stačil přesvědčit o tom, že Dušková je jako buldok. Ten když se zakousne, jen tak nepustí. Zjistil ale, že se vyplatí necouvat. Duškové zkrátka nesmíte dát najevo, že se bojíte. Přesně tuhle strategii Prokop vyzkoušel a trošku mu pomohla. Díky ní zmírnil naštvání Duškové a mohl si coby ředitel stát za svým. Zajímavé by bylo podívat se na historii samotné Duškové.

Jaký vztah vedla ona se svou mámou? Jak vyrůstala? Co ji v dnešní době nutí kolem sebe takhle kopat? Proč to se svou dcerou nezkusí po dobrém? Proč jí nezačne naslouchat? Možná by se dozvěděla, že je její dcera úplně nešťastná. S takovou ji od sebe úplně odežene. A cesta zpět už nemusí být možná. Dušková to svým chováním dopracuje tak daleko, že v budoucnu o svou dceru určitě přijde.

Zdroj článku:
  • Autorský text