Vašek Matějovský v reality show: Z advokátní kanceláře rovnou do drsné reality show, kde se chodí na toaletu do moře

Vašek Matějovský v reality show: Z advokátní kanceláře rovnou do drsné reality show, kde se chodí na toaletu do moře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V minulosti fanoušci Ulice vídali mladého herce pravidelně v seriálu, ale rozhodně nepatřil ke hvězdám. Jeho čas měl teprve přijít. Mnohem více popularity mu přinesla práce moderátora Fajn radia, kde každý den ráno už od šesti hodin probírá s posluchači zajímavosti ze světa.

A má opravdu velký záběr a dokáže pořešit vše od politiky až po filmy. Osobní kouzlo mu nelze odepřít. Svými zábavnými komentáři oživil i poslední reality show Love Island a drsnou pravdou je, že jeho vtipy byly to jediné, co bylo na této show opravdu zábavné.

V poslední době na sebe dokázal strhnout pozornost jako vždy elegantní a vtipný právník Martin Kalina v seriálu O mě se neboj. A ruku na srdce, která z divaček by ho nechtěla vidět třeba po ránu s rozcuchanými vlasy, do bronzova opálenou kůží a v plavkách.

A právě to se možná stane skutečností. Přestože se Nova snaží tutlat, kdo bude v nové řadě reality show Survivor 2023, právě jméno Vaška Matějovského rezonuje ve spojitosti s jeho účastí ve skupině VIP soutěžících. A Survivor 2023 je už za dveřmi!

Loňská skupina celebrit moc nezazářila, a když ze zdravotních důvodů odstoupil Tomáš Zástěra, zbylým soutěžícím z kmene „známých tváří“ už se ani VIP moc říkat nedalo.

Právě Vašek má dobrodružství v krvi a určitě by mohl k televizním obrazovkám přivést hodně velkou skupinu svých fanoušků.

Jak čerstvě zveřejnil web Expres.cz, do drsné tropické divočiny, kde mají soutěžící po většinu času k jídlu jen kokos a trochu rýže, by měla zavítat také Kateřina Klinderová, známá jako Kundosaki. Ta má za sebou minulost go-go tanečnice, manažerky nočního klubu a bojovnice v organizaci Oktagon MMA.

Další z možných účastnic je pokerová hráčka Barbora Mlejnková, která plní stránky magazínů hlavně v souvislosti s novými partnerkami z LGBT komunity. V současnosti je to influencerka Veronica Biasol.

Další na seznamu možných účastníků je Karolína Krézlová, modelka a herečka, která se zviditelnila rolí Zuzany v seriálu První republika a fotografiemi v magazínu Playboy.

Posledním jménem, které se z tajného seznamu dostalo ven, je Petr Švancara, bývalý profesionální fotbalista. Údajně dostala nabídku i herečka Anna Kadeřávková, ale kvůli vleklým zdravotním problémům spojených s boreliózou, se na takový extrémní zážitek necítila.

Tajemstvím také není to, že loňský vítěz Vladimír Čapek se netajil tím, že by šel do soutěže klidně znovu. Pro diváky by to byl rozhodně zajímavý zážitek, ale je těžké posoudit, zda by pořadatelé na opakovanou účast přistoupili, protože vlastní zkušenost by mohla být brána jako velká výhoda.

Jak uvedl magazín Lupa, ze statistik společnosti Google vyplývá, že drsná show Survivor byla loni skokanem roku při vyhledávání televizních pořadů. Celkově se potom pořad umístil na sedmém místě mezi celkovými trendy roku.

Vašek Matějovský, když mu ještě nerostly vousy. Zdroj. Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroje článku: