Love Island: Někdo ho miluje a někdo nesnáší. Přepínáte na jiný program, nebo se těšíte?

Love Island: Někdo ho miluje a někdo nesnáší. Přepínáte na jiný program, nebo se těšíte?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se objeví na obrazovce, někdo přepíná na jiný program, jiní se těší, že sexy fotbalový brankář něco předvede. Od příchodu do vily si svým projevem část fanoušků získal a spoustu z nich svým vyjadřováním odradil. O kom je řeč? Přeci o 21letém Davidovi.

David je zdravotní bratr s vášní pro fotbal a zcela očividným nadšením pro modelku Natálii Kočendovou. Pochází z Vyškova a poznáte ho s jistotou dle vyrýsovaného břicha a výrazného obličeje.

Přežili společně se zmiňovanou blondýnkou už několik změn párů a působí spolu stabilně. Na internetu se ale dost spekuluje: Je to pravá láska, či taktický tah pro výhru? 

Davidovo chování může mnohé zarazit. Jako zamilovaný se totiž stále nechová. Vůči Natálii může být jeho přirozená drzost brána jako nedostatečný projev lásky a opravdových citů. Spousta diváků též kritizuje Davidovo vyjadřování a drmolení.

Na sociálních sítích bývá často terčem vtipů, kde si fanoušci žádají slovník či překladač, aby jeho slovům opravdu porozuměli. Bývá označován puberťákem a nedospělým opakem gentelmana. Jeho přízvuk a hluboký hlas nedají mnohým spát, a tak bývá David často kritizován i za to, s čím se již narodil.

David je též dost žárlivý a nijak se tím před kamerami netají. Na modelku bývá pak dost nevybíravý a pustí se do ní při každé příležitosti. To nádherná miss ale většinou shodí ze stolu s úsměvem a přechází tyto situace, jako by se nic nedělo.

Bude to krásnou Natálii i nadále bavit, nebo si vybere někoho, kdo jeví opravdový zájem bez narážek a žárlivosti?

O mladé miss se ví, že má radši starší partnery, proto diváky nenechává tento vztah chladnými. Natálie dlouho žila se svým snoubencem, který byl dokonce o 11 let starší. Společně chtěli budovat rodinu, ale tento sen se v tomto roce rozplynul.

I proto je možná velkým překvapením modelky volba o rok mladšího Davida. Často se s tímto faktem spekuluje o falešném vztahu a předstíraném zalíbení. 

David je označován za nejkontroverznějšího obyvatele vily, což většina diváků po zhlédnutí jedné epizody odsouhlasí. Spousta pozornosti a kritiky se na Davidovu osobu valí ze všech stran, ale je to opravdu jen jednostranné?

David je totiž i velmi emotivní. Na svých rozhovorech před kamerou to často zakrývá, ale v méně střežených okamžicích je na tomto mladíkovi poznat jeho citlivá povaha. Neustálým tulením s Natálií jen potvrzuje, že jeho duše z kamene rozhodně není. 

V rámci dobrých vztahů ve vile toužil mladý brankář i po nulové konkurenci mezi chlapci. Chtěl, aby si ostrované navzájem takzvaně nelezli do zelí. Je otázkou, zda to bylo taktické přání jen proto, aby si David udržel nádhernou modelku co nejdéle…

Zdroj článku:
  • autorský text