Love Island: David chce, aby si kluci nelezli do kurníku. Pochopil vůbec, jak hra funguje?

Love Island: David chce, aby si kluci nelezli do kurníku. Pochopil vůbec, jak hra funguje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední epizoda byla hned na tři etapy. Začínalo se havajskou párty ve vile, část epizody byla ještě z evakuace a potom přišel návrat. Jako by se neviděli měsíce! Jen Radek je pořád sám. Bez pomoci zvenčí si asi neporadí. Jak řekla Lia, všichni jsou semknutí v párech ne z lásky, ale kvůli vyřazení.

Havajskou párty si všichni užili. Natálie to využila k tomu, aby se zviditelnila a začala vrkat kolem nového obyvatele vily. Neustále u toho sledovala Davida. Poté, co se nezapomněla opakovaně zmínit, že se na ni Radek dlouze díval, přímo tála blahem, když ji nabídl, že by si mohli promluvit. Konečně získala pozornost kamer.

V havajských sukýnkách to moc slušelo Tině a Sáře. Ta vypadala naprosto fantasticky. Možná to bylo i tím, že zaznamenala ze strany Zbyňka nějaký posun k větší pozornosti.

Zatímco Sára je ráda za prohloubení vztahu. Denisa má opačný problém a chystá se Kryštofovi říct, že by měl zpomalit a spíše se snažit, aby spolu mluvili a poznali se trochu. Ale je těžké odhadnout, jestli to stihla do evakuace. 

Diváci nerozumí řeči Davida, je to hlubokým hlasem, nebo je problém jinde?

David je nejkontroverznější postavou ve vile. Mezi diváky není moc oblíbený a pokud jde o přání, kdo by měl vilu opustit, je na sociálních sítích David jasným favoritem. Pravdou je, že je sice podle data narození dospělý, ale v reálu mu do dospělosti ještě pár let chybí.

Zvláštní je, že na rozdíl od diváků, obyvatele vily docela baví. K Natálii se ale nechová moc galantně a spíš připomíná pubertálního chlapce na základní škole, kterému se líbí starší spolužačka, ale před kamarády se ji vysmívá.

Zdravotní bratr z Vyškova je zřejmě úplně jiný, když je s Natálií sám a když je ve společnosti ostatních. Tam dělá ramena, ale vypadá spíš jako hlupák.

Na jeho obranu je třeba zmínit komentář jedné fanynky reality show na sociální síti, která psala, že bydlela s Davidem ve stejném bytovém domě a když ho potkávala, galantně ji otvíral dveře, pomáhal s kočárkem atd., což ji hodně překvapilo.

Pokud je to tak, je to možná jen nervozita z kamer a z přítomnosti tolika obnažených slečen, že se chová jako hlupák. Uvidíme, jak se předvede, pokud tedy dostane šanci. V jeho naivitě by mohla být upřímnost, pokud ho moc neovlivní Natálie.

Je třeba dát za pravdu Lie, že osazenstvo vily je příliš semknuté a nově příchozí nedostávají šanci ostatní trochu poznat a hledat svou lásku. To samozřejmě ubírá celé show na atraktivnosti.

Zpět ve vile

Konečně přestalo pršet a osazenstvo je zpět. Budeme doufat, že se děj trochu posune a nebude to fungovat tak, že bombshell přijde a odejde a osazenstvo vily si bude žít šťastné až do konce.

Aby nakonec to jediné zábavné nebyl komentář Václava Matějovského, který má některé hlášky vskutku vtipné.

 

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek