Diskuze

Ano, šéfe: Nádražní hospoda se v péči šéfa musela potýkat hlavně s personálem

Na další místo se vydal šéf vlakem. Proč? Protože si chtěl posvítit na nádražní restauraci v Bruntále. „Já mám k nádražním restauracím vřelý vztah. Můj tatínek byl hostinský na nádraží v Hostivaři… A myslím si, že otevřít si hospodu na nádraží v Bruntále je asi výzva.“
Zpět na celý článek

Na další místo se vydal šéf vlakem. Proč? Protože si chtěl posvítit na nádražní restauraci v Bruntále. „Já mám k nádražním restauracím vřelý vztah. Můj tatínek byl hostinský na nádraží v Hostivaři… A myslím si, že otevřít si hospodu na nádraží v Bruntále je asi výzva.“
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

V poslední předprázdninové epizodě Ulice nás čeká svatba Gábiny a na ní účast Terezy Kučerové
14.06.2024

V poslední předprázdninové epizodě Ulice nás čeká svatba Gábiny a na ní účast Terezy Kučerové

Fanoušci Terezy Jordánové, provdané Kučerové, se mohou těšit na její návrat v poslední epizodě Ulice před obvyklou letní pauzou ve vysílání. Tereza...

Prostřeno: Celá parta tohoto týdne bude trochu podivínská. Dokonce bude řeč i o strašidlech
14.04.2024

Prostřeno: Celá parta tohoto týdne bude trochu podivínská. Dokonce bude řeč i o strašidlech

Prostřeno bude tentokrát v Praze a Středočeském kraji, kde budou muži v totální převaze. Čtyři ku jedné. O kuchařském umění u některých soutěžících...

Drbárna ze ZOO: Viky a Petr jsou krok od soudu a ve hře je modrý notes č. 2
27.05.2024

Drbárna ze ZOO: Viky a Petr jsou krok od soudu a ve hře je modrý notes č. 2

Viky je stále ostrá jako břitva a odmítá Petrovi půjčovat syna. Petr jejímu chování vůbec nerozumí a je přesvědčený o tom, že pravda je na straně...

KVÍZ: Na lovu – Dopřejte si chvilku zábavy i poučení s otázkami z vašeho oblíbeného pořadu
28.02.2024

KVÍZ: Na lovu – Dopřejte si chvilku zábavy i poučení s otázkami z vašeho oblíbeného pořadu

Ve vědomostní soutěži Na lovu se snoubí poučení, napětí, humor a zábava, což je důvod, proč dokáže zaujmout prakticky kohokoli, diváky různého věku...

Utajený šéf: Tentokrát tedy půjde o šéfku, která chce zjistit, jak je to s dodržováním pravidel bezpečnosti práce, ale skončí v kamionu na E55
03.04.2024

Utajený šéf: Tentokrát tedy půjde o šéfku, která chce zjistit, jak je to s dodržováním pravidel bezpečnosti práce, ale skončí v kamionu na E55

Druhý díl nové řady reality show Utajený šéf diváky zavede do obřích skladů a na dálnice. Majitel logistické firmy nevěří, že by byl lepší herec...

Kultovní britský seriál Pán času se vrací v plné parádě
09.05.2024

Kultovní britský seriál Pán času se vrací v plné parádě

V pátek 10. května se na streamovací platformě Disney+ objeví 3 epizody, z nichž první, „Kostel na Ruby Road", měla premiéru již v prosinci. Na ni...

Hodiny: Tři slavné herečky spojil jeden románový příběh
14.06.2024

Hodiny: Tři slavné herečky spojil jeden románový příběh

Psychologické drama tří hrdinek se odehrává ve třech časoprostorech. Spojuje je román Paní Dallowayová: Virginia Woolfová román píše, Laura...

Lex Barker: Legendě, která se nedokázala vymanit ze stínu Old Shatterhanda, držela jedna z manželek pistoli u hlavy
04.07.2024

Lex Barker: Legendě, která se nedokázala vymanit ze stínu Old Shatterhanda, držela jedna z manželek pistoli u hlavy

Byl jedním z mála hollywoodských herců, kteří byli známější v Evropě než v jejich rodné Americe. Jeho ztvárnění Old Shatterhanda v četných...

Tom Hanks patří k nejserióznějším americkým hercům, ale jeho role z mládí jsou spíš úsměvné
09.07.2024

Tom Hanks patří k nejserióznějším americkým hercům, ale jeho role z mládí jsou spíš úsměvné

Americký herec, režisér, producent a scenárista se narodil 9. července 1956 ve městě Concord v americké Kalifornii jako Thomas Jeffrey Hanks. Než...

Návštěvní hodiny s Rudolfem Hrušínským dojemně a s citem divákům připomínají význam rodiny
04.04.2024

Návštěvní hodiny s Rudolfem Hrušínským dojemně a s citem divákům připomínají význam rodiny

A to je téma, které je aktuální i dnes. Rudolf Hrušínský si zahrál těžce nemocného otce, který tráví své dny v nemocnici. Na návštěvu za ním chodí...

Diskutujte

Nejnovější diskutované