Diskuze

Ano, šéfe: Nádražní hospoda se v péči šéfa musela potýkat hlavně s personálem

Na další místo se vydal šéf vlakem. Proč? Protože si chtěl posvítit na nádražní restauraci v Bruntále. „Já mám k nádražním restauracím vřelý vztah. Můj tatínek byl hostinský na nádraží v Hostivaři… A myslím si, že otevřít si hospodu na nádraží v Bruntále je asi výzva.“
Zpět na celý článek

Na další místo se vydal šéf vlakem. Proč? Protože si chtěl posvítit na nádražní restauraci v Bruntále. „Já mám k nádražním restauracím vřelý vztah. Můj tatínek byl hostinský na nádraží v Hostivaři… A myslím si, že otevřít si hospodu na nádraží v Bruntále je asi výzva.“
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Které postavy Ordinace v růžové zahradě si prošly rakovinou a jak tato nemoc ovlivnila život jejich představitelů?
29.08.2021

Které postavy Ordinace v růžové zahradě si prošly rakovinou a jak tato nemoc ovlivnila život jejich představitelů?

Ordinace v růžové zahradě není jen vztahový seriál nabitý partnerskými emocemi, rozchody, novými i staronovými vztahy. Zrcadlí i reálné životní...

Nová řada StarDance už za měsíc znovu na televizních obrazovkách
18.09.2021

Nová řada StarDance už za měsíc znovu na televizních obrazovkách

Marek Eben a Tereza Kostková se již těší na nové soutěžící. V sobotu 16. října začne už jedenáctý ročník této soutěže. Těšit se můžeme na...

Přítelkyně Ondřeje Havla z Ulice přebrala moderátorskou štafetu po Robertu Rosenbergovi v turnajích Muay Thai
28.09.2021

Přítelkyně Ondřeje Havla z Ulice přebrala moderátorskou štafetu po Robertu Rosenbergovi v turnajích Muay Thai

Je krásná, je talentovaná, hraje počítačové hry, získala titul inženýrky, moderuje společenské akce a patří jí večery na Fajn Rádiu. Takto by se...

Nekončící série prostě pojede dál: Rychle a zběsile neskončí ani devátým dílem
29.03.2021

Nekončící série prostě pojede dál: Rychle a zběsile neskončí ani devátým dílem

"Rychle a zběsile" je jednou z nejúspěšnějších akčních filmových řad všech dob a přesto, že se do kin dostane devátý díl, Vin Diesel a jeho gang...

Volejte sláva a třikrát se radujte! Na červenec se chystají premiéry skvělých, několikrát odložených trháků
11.07.2021

Volejte sláva a třikrát se radujte! Na červenec se chystají premiéry skvělých, několikrát odložených trháků

V červenci uvedou kina několik filmových novinek, přičemž na některé čekáme už třeba více než rok. Ať už se těšíte na akci, romantiku, nebo chcete...

Na vlně skutečného zločinu: Filmy, které věrně zachytily řádění sériových vrahů
05.05.2021

Na vlně skutečného zločinu: Filmy, které věrně zachytily řádění sériových vrahů

Někdy ty nejdrsnější a nejkrvavější příběhy napíše sám život a úkolem scénáristy je nechat se takovým příběhem inspirovat, použít zajímavé detaily...

Jak hodnotí seriál Ulice české a zahraniční servery
20.09.2021

Jak hodnotí seriál Ulice české a zahraniční servery

“Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.” Slogan, který s tímto českým nekonečným seriálem naprosto spjatý. Mýdlová opera, řešící mezilidské...

Teorie velkého třesku: Malá, ale chytrá, tohle jste o Bernadette Maryann Rostenkowski-Wolowitzové nevěděli
10.03.2021

Teorie velkého třesku: Malá, ale chytrá, tohle jste o Bernadette Maryann Rostenkowski-Wolowitzové nevěděli

Drobňoučká, dynamická, inteligentní a docela náladová. Bernadette je bezpochyby důležitá součástka oblíbeného seriálu „Teorie velkého třesku“. Že...

Laskavá princezna Lada z pohádky Princezna se zlatou hvězdou trpěla psychickými problémy
25.03.2021

Laskavá princezna Lada z pohádky Princezna se zlatou hvězdou trpěla psychickými problémy

Česká herečka, ale původně zdravotní sestra. Marie Kyselková se stala díky roli princezny Lady velmi oblíbenou a známou herečkou u nás. Před pár...

Největší proutníci mezi českými herci
04.06.2021

Největší proutníci mezi českými herci

Jsou slavní, mají charisma, mají peníze – to už je jenom krůček k tomu, aby měli také hodně žen. A právě toho spousta českých mužských celebrit...

Diskutujte

Nejnovější diskutované