ZOO: Sid má nového podnájemníka a Adamovi poprvé zalhala

ZOO: Sid má nového podnájemníka a Adamovi poprvé zalhala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam se většinou pohybuje v oblasti, kde není signál, a tak se Sid ozývá jen občas. A ona už si pomalu na jeho nepřítomnost zvyká. Nijak smutně rozhodně nevypadá. O rozptýlení se jí v práci stará nový fotograf Filip.

Bob opět v práci zazářil a jeden z hadů útěkářů se vydal na výlet. Maruška se nakonec přitulila ve sprchách k bojleru, kde ji našel Filip a hrdinsky ji odnesl Sid. To měl Bob docela štěstí, protože Sid už byla ze ztráty škrtiče vylekaná a chystala se jít za ředitelkou Roklovou. To by nemuselo pro Boba dobře dopadnout.

Sid se také dozvídá, že je Filip bezdomovcem. Při rozvodu přišel o bydlení a teď musí našetřit trochu peněz, aby měl na zálohu na nájem. Bydlení v zoo mu docela vyhovuje, a i když dostává několik nabídek na dočasné ubytování, tak se mu ani nikam nechce. Ale nakonec přece jen jedné nabídce neodolá.

Charlie si všiml, že Tez tráví hodně času v baru a také je mu jasné, že to nebude kvůli občerstvení. Aby předešel problémům, rozhodl se mít ji pod kontrolou, a tak se Tez musí rozloučit se svobodným bydlením u Sid. S Charliem se nediskutuje.

Šéf podvodnic se rozhodl, že největší prioritou je akce na starostu, který má v plánu koupit všechny byty, které město má odprodat, a přestože nájemníkům slibuje, že se nemusí o bydlení bát, ve skutečnosti chce jen byty obratem prodat a nájemníci ho nezajímají. Tak se Charlie proměnil v majitele realitní kanceláře a na schůzce se starostou mu představil svůj zájem o byty, které bude prodávat. A konečně se akce dočkala i Ilonka a dostala svou první velkou roli.

Sid zůstal v bytě volný pokoj po Tez, a tak i ona samozřejmě přispěchala s nabídkou za Filipem. Nejprve požádala o dovolení Viky a ta proti novému nájemníkovi nic neměla, ale jedno „ale“ přece jen měla. Radila Sid, aby si to dobře rozmyslela, protože Adamovi by se to líbit nemuselo. Sid v tom však problém nevidí, s Filipem jsou přece kamarádi.

A překvapivě mladý fotograf její nabídku přijal a hned se šel zabydlet. Právě v ten okamžik měla Sid videohovor s Adamem a Filip se honem rychle uklidil, aby ho náhodou Adam neviděl. Chtěl dopřát Sid čas na to, aby mu to řekla. Jenže to se nestalo! Filip si zapomněl uklidit kytaru a Adam ji zahlédl. A Sid mu zalhala, že je to nějakého kamaráda od Tez. Ani slovo o tom, že se Tez odstěhovala, a ani náznak toho, že má nového nájemníka. Prostě mu lhala. To se Adamovi nebude líbit, jestli to zjistí.

Zdroje článku: