ZOO: Charliemu nějak podnikatelské plány nevychází, zato starosta Bavor má nový způsob, jak zbohatnout

ZOO: Charliemu nějak podnikatelské plány nevychází, zato starosta Bavor má nový způsob, jak zbohatnout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Konečně už to vypadalo, že nám scenáristé nabídnou napínavou podívanou, a dozvíme se, z čeho Charlie žije a z čeho si vydržuje poměrně velkou tlupu svých pomocníků. Ale nakonec z toho zase nic nebylo.

Akce na bohaté darebáky ve městě se nějak vleče a stále nic. Vypadá to, že Albert je úplný idiot, který se donekonečna nechá ponižovat od Izy, ale nějak není vidět žádný posun k tomu, aby se konečně holky dostaly k penězům Alberta nebo jeho rodiny. Navíc to vypadá, že starší Polák utrpěl nějaké finanční ztráty kvůli investicím do plánované zoo v Polsku. Ohledně nového zábavního parku se začala točit policie ještě dříve, než začal fungovat, a pro Poláka to nevypadá dobře.

To vyřešilo Marii problém s odchodem lidí, protože tak najednou přišli o vidinu padesátitisícových platů, kvůli kterým dali v zoo výpověď. Albert je však zásadně proti, aby se odpadlíci brali zpět, to však Marie nijak neřeší. A Brázda se alespoň zase baví, že Polákovi přišli o část majetku.

Konečně měla také vyvrcholit akce u Ovčíků. Jedno z dvojčat odlákalo Kamila, Ovčíková jela ke kartářce, její muž využil volno a zajel si za milenkou. V domě zůstala jen Marika, která se vrátila ke Kamilovi, když jí Charlie řekl, že žádný vztah nehledá. Nakonec to však zůstalo na něm a musel Mariku vylákat ven, aby byl v domě čistý vzduch a druhé z dvojčat mohlo z vily odnést blíže nespecifikované „cosi“, co by Charliemu vynahradilo úsilí, které pro to vynaložil. Jenže v domě vetřelkyni překvapil pes a ta byla ráda, že zvládla s pokousanou rukou z domu zmizet.

Zatímco Charlieho podnikání uvadá, starosta Bavor si vymyslel svůj kšeft. Poté, co zjistil, že z kšeftu kolem nové zoologické zahrady ho banda místních podvodníků odstranila, dospěl k názoru, že si přilepší sám a nebude se spoléhat na nějaké velké plány.

Obytný dům, který obývají v nájemních bytech starší lidé, byl ideálním objektem pro realizaci malého podvodu s velkým ziskem. Nájemníci dostali oznámení, že se byty budou prodávat do osobního vlastnictví a oni jako nájemníci mají samozřejmě právo si byty odkoupit, než budou nabídnuté k prodeji veřejnosti.

Jenže lidé, kteří byty obývají, nemají prostředky k odkoupení a ani ve svém věku nemohou situaci vyřešit hypotékou. A to je ten okamžik, kdy přichází zachránce starosta s nabídkou, že byt koupí a jako známý dobrák samozřejmě nechá nájemníky v bytě dožít. Jenže starosta to v úmyslu nemá, a tak reálně hrozí, že lidé z deseti bytů, kteří mu na jeho pohádku naletěli, přijdou o střechu nad hlavou. Patří mezi ně Hrabalová ze zoo.

Když se to dozvídá Charlie, asi se v něm probudí sociální cítění a zkusí v té věci něco udělat, aby se starostovi jeho podvod nepodařil. Ale co šéf zlodějské bandy zamýšlí, je zatím záhadou.

Je to stále větší nuda. 

Zdroje článku: