Tomáš Klus v ZOO: Není žádný krasavec, přesto má pro ženy kouzlo. A na stejné vlně se představí i jako fotograf Filip

Tomáš Klus v ZOO: Není žádný krasavec, přesto má pro ženy kouzlo. A na stejné vlně se představí i jako fotograf Filip
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani Belmondo nebyl žádný fešák. Někteří muži mají své osobní kouzlo a nestydí se ho využít. Tomáš Klus mezi ně určitě patří. Seriálového svůdníka nebude muset až tak moc předstírat. Je to pro něj stejně přirozené, jako když zpívá. A kytarou se vybavil i na natáčení, přestože by měl fotografovat.

Po trochu strnulém soudci a předvídatelném ošetřovateli hadů se do zoo přiřítil nový fotograf a vše napovídá tomu, že pořádně zamíchá dějem. Jen toho nestihne moc do vánoční pauzy, která bude v případě seriálu až do 10 ledna. O to netrpělivěji budeme na nového seriálového hrdinu čekat. Fotografovi Filipovi se bude líbit Sid.

Jak to vypadá, novou posilu natáčení uvítalo ženské osazenstvo seriálu opravdu vřele, tedy v pauzách mezi natáčením. Před objektivy kamer už to nebude mít nový fotograf Filip Janda tak jednoduché, ale se svým šarmem působí na všechny velice pozitivně.

Přestože je Filip bývalý vrcholový sportovec, s disciplínou si moc netyká, a tak se mu hned první důležitý den, kdy má být představen vedoucím pracovníkům parku, podaří přijít pozdě. Roklová mu však první přestupek blahosklonně odpouští. V jejím případě si chce fotografa držet v zoo hlavně proto, aby ukázala Albertovi, kdo sedí na nejvyšší židli a jak bezvýznamný pro ni Albert a jeho námitky jsou.

Klus jako Filip se ocitá v roli bývalého úspěšného sportovce, pětibojaře, olympijského vítěze a svůdníka. Pro zpěváka a příležitostného herce je to po delší době práce před filmovou kamerou a zatím není jasné, o jak dlouhý záskok za Kajnara půjde.

Filmaři se rozhodli Filipa Jandu divákům naservírovat jako roztomilého darebáka, kterému ovšem od první chvíle všichni fandí. Jeho postava je popisovaná zvláštně. Je to holkař, téměř kriminálník, závislák na hazardu. Na druhé straně je to člověk, který výtěžek z prodeje olympijské medaile věnoval na charitu.

Možná půjde v seriálu o cestu polepšeného darebáka, ale možná se vybarví úplně jinak. Postava Filipa dokáže zapracovat na svém charakteru a je vděčný za novou příležitost. Na druhé straně je jeho nezvladatelný zájem o něžné pohlaví a schopnost se ovládat.

Pro samotného herce to není úplně neznámý charakter. V jednom ze starších rozhovorů se přiznal, že nevěru má v sobě už od školky, vždy své přítelkyně podváděl, a dokonce i manželku.

Žijeme v divné době, kdy se lidé chlubí svou nevěrou. Každá reklama se počítá. I manželka Tamara Klusová se ráda předvádí. Zpívat neumí, filmovou roli ji nikdo nenabídl, tak se alespoň snaží něco vytěžit z popularity manžela. Před novináři dokáže probírat všechno – od kojení přes manželovy aférky. Tamara Klusová to vzala tak, že svého muže nevlastní a nechce ho předělávat.

Necháme se překvapit, co dá zpěvák své seriálové postavě a jak moc se scenáristé inspirovali charakterem Kluse, když mu psali roli na tělo. Hodně zajímavé bude, že tento nápadník se bude dokonce líbit i Sidonii. Právě jí se podařilo konečně Adama posadit do letadla a poslat daleko od své vnučky. Tak daleko, aby nemohl ovlivnit věci, které přichází.

Zdroje článku: