Novinky v ZOO: Fanda slídí po zoo, a dokonce svazuje a unáší lidi. Odnesl to i starosta

Novinky v ZOO: Fanda slídí po zoo, a dokonce svazuje a unáší lidi. Odnesl to i starosta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marie si vůbec neuvědomila, co se může stát, když požádala Fandu, aby měl v práci oči otevřené a při svých toulkách parkem si všímal lidí. Další pracovníci podali výpověď s tím, že odchází do nové zoo v Polsku, a ona stále netuší, kdo dělá u ní v zoo tak masivní nábor.

Fanda se do nové role vžil tak moc, že se Marie nestačila divit. Poté, co jí přivedl až do pracovny prvního svázaného člověka, ho z jeho nového pracovního poslání sice odvolala, ale to už byl tak rozjetý, že ve svém pátrání pokračoval. Jeho kolegyně se ovšem začaly trochu obávat, že by opravdu mohl na něco přijít, a tím jim zkazit získání dobře placených pracovních míst. A tak byl Fanda svedený na falešnou stopu.

Mužem, po kterém pátrá, měl být starosta Bavor. Ten se nestačil divit, když se na něj při návštěvě zoo Fanda vrhl. Zápas však nedopadl úplně ve Fandův prospěch. A vděku se od Marie nedočkal a přišel na tři měsíce o prémie. Roklová však moc nedoufala, že by tím jeho nadšení dokázala zmírnit.

Ale i jiné věci se dějí v zoo. Marek se stále úspěšněji motá kolem Tez a oba si vzájemnou společnost hodně užívají. Marek ale před Vojtou dělá tajemného, a tak když se jednou vypraví s obědem v košíku z baru, Vojta ho sleduje, aby konečně zjistil, za kým jeho bratr v poslední době chodí.

Na Tereze se mu však něco nepozdává. Sám ani neví co. Když se o ní zmíní doma před matkou, dozvídá se, že její brigáda v zoo není úplně dobrovolná a že jde o malou podvodnici, která si prací v zoo odpykává trest. Má pocit, že je Marek trochu v nebezpečí, a tak si za Tez zajde. Nakonec ale trochu změní názor. Možná to opravdu s jeho bratrem myslí upřímně.

Tez a Izy zatím s Albertem nijak zvlášť nepokročily a Izy už to ani nebaví. Ale další Charlieho dvojčata nasazená na Kamila Ovčíka už konečně míří k nějaké akci a překvapivě jim pomáhá i Ilonka, která si tak zpestřuje nudnou práci hospodyně.

Stav Roberta Kajnara je sice lepší, ale nikdo neví, zda se někdy vrátí ke své práci v zoo, a tak Marie hledá nového fotografa. Až podezřele se v tom angažuje Albert, takže je jasné, že chce na místo dosadit svého člověka. Možná i proto nakonec Marie vybírá úplně někoho jiného.

A do seriálu vstupuje nová postava Filip Janda (Tomáš Klus), který trochu zkomplikuje život Sid.

Zdroje článku: