Kam se poděly drbny z Ulice?

Kam se poděly drbny z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pekárna a prodejna Vilmy Nyklové byla vždycky centrem všeho dění. Na kávu se k Vilmě stavovala Urbanka i Růža a společně na nikom nenechaly nit suchou. Pokud patříte k pravidelným divákům Ulice, určitě jste si všimli, že se z ní drbny jaksi vytratily, kde se poděly?

Vilma Nyklová už nemá moc s kým drbat, a i proto dusí Lumíra 

Kdyby se Růža a Urbanka k Vilmě stavovaly tak jako dříve, nejspíš by teď urputně probíraly Kateřinu Dubovskou, která okouzlila Lumíra a Vilmě tím způsobila nemalé trápení. Ačkoliv pro to nemá důvod, nemůže Vilma Kateřinu ani cítit, a tak hledá důvody a záminky pro to, aby se s ní nemusela potkávat a už vůbec se s ní bavit. V Růži a Urbance by měla jistě své spojenkyně. Jenže ty se z Ulice nenápadně vytratily. 

Růža v salónu u Gábiny, Zdroj: TV Nova

Růža Habartová (herečka Zdena Hadrbolcová) v seriálu začala hrát divadlo spolu s dalšími klienty domova pro seniory. S Vilmou byla jedna ruka, ale ne ve všem s ní souhlasila. Jen tak tlachat s Vilmou u kávy ji tolik nebavilo, a proto našla nové zalíbení v hraní divadelních představení. Od té doby se u Vilmy moc neukazuje, ale Vilma za Růžou občas do domova zaskočí.“

Miluše Urbanová nejspíš Miládce hlídá mrňouse 

I postava Urbanky se z Ulice po vzoru Růženky vytratila. Klepna Urbanová měla svou hlavní scénu, když s Vilmou chtěly dát dohromady Lumíra s Miládkou. To byly jedna ruka. Jenže když vztah Miladě a Lumírovi nevyšel, Urbanka se s Vilmou rozhádala. Pak už k ní chodila jen občas, a to spíš za účelem toho, aby se pochlubila novým přírůstkem do rodiny. 

Vilma Nyklová má tak smůlu a na novou kamarádku jen tak lehce nenarazí. Kdo by také chtěl poslouchat její neustálé stížnosti na to, jak je k ní život nefér? Možná by potřebovala potkat někoho, kdo by jí konečně otevřel oči. Někoho, kdo by jí řekl, že Lumírovi dělá svými neustálými starostmi jen medvědí službu. Kdyby totiž opravdu chtěla jeho štěstí, přestala by mu neustále házet klacky pod nohy. 

Zdroj článku:
  • Autorský text