Diskuze

Zítra v ZOO: Rodinná ostuda na scéně. A někdo přijde s nečekaným řešením

Leona se zastavila u Sid, aby ji osobně poděkovala za velký příspěvek na léčbu tajemné ženy. Sid je nadšená, má hřejivý pocit z toho, že pomohla. Její euforie končí v okamžiku, kdy se její matka zeptá, o jakou nemoc jde. Tím podle Sid Leonu strašně urazila. Chová se k ní jako k podvodnici.
Zpět na celý článek

Leona se zastavila u Sid, aby ji osobně poděkovala za velký příspěvek na léčbu tajemné ženy. Sid je nadšená, má hřejivý pocit z toho, že pomohla. Její euforie končí v okamžiku, kdy se její matka zeptá, o jakou nemoc jde. Tím podle Sid Leonu strašně urazila. Chová se k ní jako k podvodnici.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Oblíbený herec letos oslavil 60 let, zažil slávu i vězení. Vyzkoušel si i mateřskou dovolenou
21.07.2025

Oblíbený herec letos oslavil 60 let, zažil slávu i vězení. Vyzkoušel si i mateřskou dovolenou

Když se řekne Jan Antonín Duchoslav, většina z nás si okamžitě vybaví film Sněženky a machři a jeho roli Vikiho Cabadaje. Herec letos oslavil...

Češi se dnes večer budou smát jako malé děti. Nalaďte ČT2
01.08.2025

Češi se dnes večer budou smát jako malé děti. Nalaďte ČT2

Páteční večer na ČT2 bude patřit filmové komedii, která má i po více než padesáti letech co nabídnout. Hlavní roli v ní ztvárnil Louis de Funès,...

Byl to nejšílenější major devadesátek: Maisner byl totální úlet, který vstoupil do dějin české komedie
19.04.2025

Byl to nejšílenější major devadesátek: Maisner byl totální úlet, který vstoupil do dějin české komedie

Podobně si ho televizní diváci vryli do paměti jako starostlivého otce Horáčka v komediích Discopříběh 1 a 2. Ve filmové tvorbě však zanechal...

Zítra v ZOO: Jedno velké tajemství je odhaleno
08.06.2025

Zítra v ZOO: Jedno velké tajemství je odhaleno

Karolíně přijde, že už je Daniel pryč celé věky. Stýská se jí. Petra začíná být trochu podrážděná. Asi jí fyzický kontakt s Martinem chybí víc, než...

Druhá série je na cestě. Silný příběh se vrací i s novými tajemstvími
03.06.2025

Druhá série je na cestě. Silný příběh se vrací i s novými tajemstvími

Poté, co experiment s natáčením volného pokračování seriálu Pod hladinou s názvem Na vlnách Jadranu potěšil jen herce, se opět tvůrci vrací do...

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Jirka zamete s Eliášem, ale ten si najde způsob, jak radnici zavařit
30.04.2025

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Jirka zamete s Eliášem, ale ten si najde způsob, jak radnici zavařit

Slova Amálky naštěstí dopadla na úrodnou půdu. Jirka je ostražitý a rozhodne se Eliáše konfrontovat s tím, co si o něm zjistil. Nakonec mu nabídne...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Zítra v ZOO: Zrada, pomoc i nejistota. Každý bojuje po svém
25.06.2025

Zítra v ZOO: Zrada, pomoc i nejistota. Každý bojuje po svém

Marika nechápe, co je s Viktorem. Nic neřekl a zmizel. Před Karolínou je velké rozhodnutí, které může její život úplně změnit. Lumír odhalí Bářiny...

V dnešní Ulici uvidíte originální omluvu a rande, které skončí útěkem
23.05.2025

V dnešní Ulici uvidíte originální omluvu a rande, které skončí útěkem

Bára nemá chuť jít do práce. Nemusí tam zrovna chvátat. Je šéfkou a ona si diktuje pracovní dobu. Přesto ji tam postrádají a Anička si pro ni dojde...

RETRO KVÍZ: Tyhle příběhy z majora Zemana zná málokdo. Pokud odpovíte správně na 8 z 10 otázek, jste naprostí odborníci
26.06.2025

RETRO KVÍZ: Tyhle příběhy z majora Zemana zná málokdo. Pokud odpovíte správně na 8 z 10 otázek, jste naprostí odborníci

Studna, Mimikry, Bestie. Tyhle díly majora Zemana zná každý. Jenže co ty ostatní případy? Pamatujete si na ty zvláštní a trochu zapomenuté příběhy?...

Diskutujte

Nejnovější diskutované