Diskuze
Zítra v ZOO: Rodinná ostuda na scéně. A někdo přijde s nečekaným řešením
Zítra v ZOO: Rodinná ostuda na scéně. A někdo přijde s nečekaným řešením
Možná jste zmeškali
Oblíbený herec letos oslavil 60 let, zažil slávu i vězení. Vyzkoušel si i mateřskou dovolenou
Když se řekne Jan Antonín Duchoslav, většina z nás si okamžitě vybaví film Sněženky a machři a jeho roli Vikiho Cabadaje. Herec letos oslavil...
Češi se dnes večer budou smát jako malé děti. Nalaďte ČT2
Páteční večer na ČT2 bude patřit filmové komedii, která má i po více než padesáti letech co nabídnout. Hlavní roli v ní ztvárnil Louis de Funès,...
Byl to nejšílenější major devadesátek: Maisner byl totální úlet, který vstoupil do dějin české komedie
Podobně si ho televizní diváci vryli do paměti jako starostlivého otce Horáčka v komediích Discopříběh 1 a 2. Ve filmové tvorbě však zanechal...
Zítra v ZOO: Jedno velké tajemství je odhaleno
Karolíně přijde, že už je Daniel pryč celé věky. Stýská se jí. Petra začíná být trochu podrážděná. Asi jí fyzický kontakt s Martinem chybí víc, než...
Druhá série je na cestě. Silný příběh se vrací i s novými tajemstvími
Poté, co experiment s natáčením volného pokračování seriálu Pod hladinou s názvem Na vlnách Jadranu potěšil jen herce, se opět tvůrci vrací do...
Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Jirka zamete s Eliášem, ale ten si najde způsob, jak radnici zavařit
Slova Amálky naštěstí dopadla na úrodnou půdu. Jirka je ostražitý a rozhodne se Eliáše konfrontovat s tím, co si o něm zjistil. Nakonec mu nabídne...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Zítra v ZOO: Zrada, pomoc i nejistota. Každý bojuje po svém
Marika nechápe, co je s Viktorem. Nic neřekl a zmizel. Před Karolínou je velké rozhodnutí, které může její život úplně změnit. Lumír odhalí Bářiny...
V dnešní Ulici uvidíte originální omluvu a rande, které skončí útěkem
Bára nemá chuť jít do práce. Nemusí tam zrovna chvátat. Je šéfkou a ona si diktuje pracovní dobu. Přesto ji tam postrádají a Anička si pro ni dojde...
RETRO KVÍZ: Tyhle příběhy z majora Zemana zná málokdo. Pokud odpovíte správně na 8 z 10 otázek, jste naprostí odborníci
Studna, Mimikry, Bestie. Tyhle díly majora Zemana zná každý. Jenže co ty ostatní případy? Pamatujete si na ty zvláštní a trochu zapomenuté příběhy?...
Diskutujte
- ZOO: Viktor Janeček budí spíše lítost a soucit. Zkrátka otec za všechny peníze
- Pěkný nášup zajímavostí o Jiřím Sovákovi z Chalupářů: Proč si změnil jméno a co měl společného s Marvanem
- Znáte tajemství Markéty Tomečkové ze ZOO?
- Splněný sen nebo noční můra? Howard astronautem
- Blondýn Pierre Richard miluje Česko a Češky, tentokrát k nám zavítá v komedii Roztržitý
- Kdo je Fógl z Ulice?
- Vendula zavádí v bistru samé novinky, donutí to Aničku k odchodu?
- ZOO: Lilly a Markéta půjdou na Petra přes nefunkční topení
- Mára už všechno ví. Jak bude reagovat paní Marečková?
- Myslíte si, že jste už viděli všechny romantické filmy? Co si pustit klasiku z Francie?
Nejnovější diskutované
- Oldřich Nový a Nataša Gollová naposledy spolu. Stojí to za to
- Zítra v Ulici: V pátek Pešek zlomí hůl nad vnučkou a Erik se naštve na Natálku
- Nolanova Odyssea má český trailer. My víme, jak se herci připravovali na své budoucí oskarové role
- Kvíz: Drahé tety a já - komedie, která baví už půl století
- Mladý herec z Ulice už u policejního výslechu byl. Co dalšího přiznal?
- Zítra se (nejen) děti neodlepí od obrazovek. Prima odpálí pohádkový maraton s tím nejlepším z českého filmu
- Polabí: Hynek se chová jako hlupák. Přijde o Beátu a možná i o křehký vztah se synem
- Mário z Ulice slaví narozeniny. Už má věk, kdy by mohl přestat vymýšlet koniny
- Nejchladnější den týdne je tady: Přehled filmových pecek, které vám dnes pomohou přežít květnový mráz
- Podfuk na diváky? Natáčení Lucie postrach ulice provázely falešné kamery i vypůjčené rekvizity ze Západu