KVÍZ: Na lovu – Kalkulátor byl původně jen náhradníkem. Zkuste uspět v otázkách, které mu daly zabrat

KVÍZ: Na lovu – Kalkulátor byl původně jen náhradníkem. Zkuste uspět v otázkách, které mu daly zabrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdánlivá přílišná podoba s Doktorem Vševědem vedla k tomu, že Jakub Kvášovský málem skončil jen jako jeho náhradník. V pořadech Na lovu a Superlov se tak vůbec nemusel objevit. Dnes je přitom asi nejoblíbenějším lovcem. Porazte ho v našem kvízu.

Blesk TV Magazínu, oblíbené příloze deníku Blesk s televizním programem od 31. května do 7. června 2024, vévodil zajímavý rozhovor s Jakubem Kvášovským alias Kalkulátorem, šarmantním a populárním lovcem z vědomostních soutěží Na lovuSuperlov. Jeho fanoušci tak měli příležitost dozvědět se např. to, že jejich favorit se ve zmíněných pořadech vůbec nemusel objevit.

Zpočátku zastával pouze roli náhradníka kvůli údajné podobě s Doktorem Vševědem. Po přijetí do křesla lovce u něj nastaly pochybnosti, zda je tohle opravdu ta správná cesta, kterou se chce vydat, ale nakonec je rád, že se nenechal odradit obavami.

„Přišel jsem o spoustu volného času, ale na druhou stranu mi to přineslo novou obrovskou zkušenost, poznal jsem hodně zajímavých lidí ze showbyznysu, ale taky sportovců, právě díky soutěži jsem začal hrát s charitativním týmem Real TOP Praha,“ prozradil během rozhovoru.

Kalkulátor je po Doktoru Vševědovi druhým nejčastěji účinkujícím lovcem a pro svou soutěživost zřejmě i druhým nejobávanějším. Ve spěchu se ale také občas dopustí chyb. V našem kvízu můžete zkusit zdolat otázky, ve kterých pohořel.

Nebojte se vyzkoušet také další kvízy věnované Kalkulátorovi i ostatním lovcům. Vyzvěte např. usměvavou Kvízovou dámu nebo sympatického Pana Lišáka.

Zdroj článku:
  • Blesk TV Magazín