KVÍZ: Lišák drží v Na lovu nepříjemný rekord. Někdy to holt není snadné, potrápit může i náš kvíz

KVÍZ: Lišák drží v Na lovu nepříjemný rekord. Někdy to holt není snadné, potrápit může i náš kvíz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pan Lišák je takovým benjamínkem naší oblíbené soutěže Na lovu, pročež si z něj rád dělá legraci moderátor Ondřej Sokol, samozřejmě jen v dobrém. Václav Slabyhoudek zatím neodehrál příliš mnoho her, snad se to časem změní. Zkuste zdolat kvíz s otázkami, které mu daly zabrat.

Pan Lišák není sice služebně nejmladším lovcem (tím je Belladonna), ale přitom na kontě zatím nemá mnoho odehraných her, k 22. dubnu 2024 vlastně jen 48. To je např. v porovnání s Doktorem Vševědem nebo Kalkulátorem skutečně málo, ale má to jistě dobré odůvodnění. Václav Slabyhoudek musel současně s nástupem do televizního pořadu Na lovu stíhat také náročné studium práv, a tak není divu, že se na obrazovce neobjevoval tak často jako jeho kolegové.

Zatím se mu podařilo zvítězit ve 33 hrách a na svém kontě má světový rekord „nejvíce chyb lovce v Lovu“. Tahle nepříjemnost se mu podařila v 59. dílu 2. řady. Nevěděl kupříkladu, jak se nazývá měna, kterou se platí ve Spojených arabských emirátech. Ale jistě se shodneme, že okno mívá občas každý, dokonce i sympatický zrzek Lišák. Jestli věříte, že máte na to ho překonat, můžete zkusit štěstí v našem kvízu. Třeba zdoláte otázky, které byly nad jeho síly.

Pokud se vám nepodařilo odpovědět na všechno správně, nezoufejte a trénujte dál. Pocvičit se můžete v mnoha dalších našich kvízech, které prověří vaše znalosti a přinesou zasloužené rozptýlení po dni plném práce. Dobře se bavte.

Zdroje článku: