Příští týden v Ulici: Odejde Bedřich z Ulice?

Příští týden v Ulici: Odejde Bedřich z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Béda pozval své blízké, aby jim oznámil zásadní věc. Zmizí snad z Ulice? K důležitému rozhodnutí dospěje i Karla, ale dokáže si za ním stát? Lumír hoří láskou ke Kateřině, a proto ho nepotěší, co se od ní dozví. Bára bude jen těžko rozdýchávat Skyleřinu novinku a Magda zase jednu velkou podpásovku…

Co Karlu dostane do nemocnice?

Karlina situace začíná být neúnosná. Jakub jí zamotal hlavu a ona kvůli němu dělá věci, které dříve sama odsuzovala. Dokonce ani nejlepší kamarádka Dominika už ji skoro nepoznává. Nahromaděný stres překročí únosnou hranici a kdysi zásadová policistka skončí v nemocnici. Jediná cesta, jak z toho všeho ven, je konečně přiznat pravdu. Dokáže si ale Karla stát za tím, po čem touží? Za cenu toho, že zničí rodinu a možná i vlastní zdraví? A stojí pan scenárista vůbec za to?

Lumírovo zklamání je pro Vilmu výhrou

Je tady první letní den a s ním vyhlídky na prosluněné prázdniny, lákavé výlety a trávení společných chvil s těmi nejbližšími. Také Lumír se už nemůže dočkat báječných letních zážitků, které si dopřeje po boku zbožňované Kateřiny. Plánuje četné procházky i příjemné podvečerní schůzky a nadšení z něj doslova kape. Čím více se ale on usmívá, tím více se máma Vilma mračí. Škodolibě ji proto potěší zpráva, jež jejímu synovi udělá čáru přes rozpočet. Co mu Kateřina oznámí?

Skyler překvapí Františka i Báru

Zdá se, že František a Skyler si náramně dobře rozumějí. Ale to je koneckonců dobře, nebo ne? Spolupracují na důležitém projektu a samozřejmě mají malého synka, a tak by spolu přece měli vycházet. Franta to má dávno srovnané – je rád, že se dokáže se Skyler normálně bavit, jeho srdce však už patří jiné. Ačkoli to mezi ním a Bárou občas zaskřípe, jejich vztah je pevný jako skála. Neohrozí ho ani informace, kterou je oba Skyler pořádně zaskočí. Že ne?

František se svým synem Chrisem, rodiči Bedřichem, Aničkou a sestrou Emou, Zdroj: TV Nova

Co bude Magda jen těžko rozdýchávat?

Oprostit se od minulosti a jít dál je někdy zatraceně těžké, obzvláště pokud jde o vztahy. Magda a Prokop si užívají slastné období zamilovanosti a štěstí, ale na jejich růžové obloze se začínají objevovat první mráčky. Prokop si nedá říct a stále se srovnává s bohatým a perspektivním Mirkem. Navíc se s Magdou dostanou do situace, která jejich vztahem otřese. Co bude pro Magdu opravdu velkou podpásovkou a jak se k tomu postaví Prokop?

Odejde Bedřich nadobro z Ulice?

Bedřich poslední dobou schytal od života hodně nepříjemných ran. Bojoval s nebezpečnou nemocí, rozešel se s milovanou Alicí a byl nucen přihlížet, jak mu Jindra odváží dcerku daleko do Opavy. Možná to všechno znamená, že nastal čas k zásadnímu obratu – k vykročení novým směrem. Bedřich sezve své nejbližší, aby jim oznámil, že se rozhodl provést něco vskutku důležitého a rázného. Mnozí se domnívají, že to má co do činění s jeho největší životní láskou. Skutečně se ale jedná o Aničku? Nebo bude Béda následovat srdce za malou Ladou? Promarnil už tolik významných momentů z dceřina dětství a nechce v tom pokračovat. Zmizí snad po všech těch letech definitivně z Ulice?