Diskuze

U mě dobrý: Zajímavosti a chybičky v komedii Jana Hřebejka

Jan Hřebejk a Petr Jarchovský po čase opět sáhli po knize Petra Šabacha. Příběh zasadili do zahrádkářské kolonie na Libeňském ostrově. Podívali se i do přilehlého přístaviště a na bleší trh v areálu bývalé Kolbenky. Nádražní putyka nevalné úrovně, ve které vrcholí celý film, je na Smíchovském nádraží.
Zpět na celý článek

Jan Hřebejk a Petr Jarchovský po čase opět sáhli po knize Petra Šabacha. Příběh zasadili do zahrádkářské kolonie na Libeňském ostrově. Podívali se i do přilehlého přístaviště a na bleší trh v areálu bývalé Kolbenky. Nádražní putyka nevalné úrovně, ve které vrcholí celý film, je na Smíchovském nádraží.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Michaela Badinková se rozešla se svým dlouholetý partnerem a otcem svých dcer. Zůstali přáteli
17.11.2025

Michaela Badinková se rozešla se svým dlouholetý partnerem a otcem svých dcer. Zůstali přáteli

Michaelu Badinkovou proslavil muzikál Pomáda, ale dnes se více než zpěvu a tanci věnuje herectví. Své jméno spojila se seriály Ulice nebo Ordinace...

Tento retro seriál nám ukázal, že terapie může být větší drama než akční film
04.09.2025

Tento retro seriál nám ukázal, že terapie může být větší drama než akční film

Žádné přestřelky ani honičky – jen gauč, psycholog a spousta životních trablů. A přesto pamětníci na seriál z roku 1991 vzpomínají dodnes. Dokázal...

Chlubila se, že se Veve zbaví jediným sfouknutím, nakonec z Farmy odchází Mary
01.08.2025

Chlubila se, že se Veve zbaví jediným sfouknutím, nakonec z Farmy odchází Mary

Riskantní tah se Mary nevyplatil a na Farmě končí. Překvapivá volba Mary, která si do duelu vybrala Veve, otřásla atmosférou na Farmě a narušila...

Ulice: Při natáčení mi nebylo dobře, přiznala herečka. Z těchto scén bude mrazit i vás
16.11.2025

Ulice: Při natáčení mi nebylo dobře, přiznala herečka. Z těchto scén bude mrazit i vás

Kolem oblíbené postavy Magdy se v poslední době rozbíhá nepříjemná linka související s nenávistí vůči ženám. Student Kolda podléhá pomýleným...

Hra začíná: Kdo uteče, vyhraje. Nenechte si ujít Běžícího muže
16.11.2025

Hra začíná: Kdo uteče, vyhraje. Nenechte si ujít Běžícího muže

Edgar Wright, jeden z nejoriginálnějších současných režisérů, se po letech vrací s filmem, který se od jeho předchozí tvorby v mnoha ohledech liší....

Jak bydlí Jiřina Bohdalová: Legendární okál i garsonka za 6 milionů
30.07.2025

Jak bydlí Jiřina Bohdalová: Legendární okál i garsonka za 6 milionů

Jiřina Bohdalová začínala u ochotníků a přes baletní školu se dostala až do filmového světa. Dnes žije v bytě, který je doslova prošpikovaný její...

Jiří Dvořák má na lásku smůlu. 1. láska mu dala košem chvíli před svatbou
04.10.2025

Jiří Dvořák má na lásku smůlu. 1. láska mu dala košem chvíli před svatbou

Jiří Dvořák je vykutálený čert Uriáš z pohádky Anděl Páně i padouch ze seriálu Chlap. Vidět jste ho mohli také v seriálu Labyrint, Hlava Medúzy...

Zítra v Ulici: Ve středu se Soňa a Milena připletou k další scéně. Jirka bude koukat
23.09.2025

Zítra v Ulici: Ve středu se Soňa a Milena připletou k další scéně. Jirka bude koukat

Jirka Hložánek si myslí, že jako starosta má věci plně pod kontrolou. Hrozbu v podobě Pecháčka a Koníčka zarputile podceňuje, Áje a jejím dobrým...

Televizní program pro zoufalce. Vy tam ale budete stejně sedět, že jo
08.08.2025

Televizní program pro zoufalce. Vy tam ale budete stejně sedět, že jo

Oteplí se nejen venku, ale i před televizními obrazovkami bude horko. Vydat se můžete do pouště s Mumií nebo do postele s Emanuellou. Co dalšího...

Jak bydlí Adéla Gondíková: Vlastní vila, zahrada jako z pohádky a Langmajerův „kutloch“
04.09.2025

Jak bydlí Adéla Gondíková: Vlastní vila, zahrada jako z pohádky a Langmajerův „kutloch“

Adéla Gondíková patří mezi ženy, které si na své bydlení vydělaly samy. A je to znát. Její dům v Pyšelích u Prahy je přesně takový, jaký byste od...

Diskutujte

Nejnovější diskutované