Příští týden v ZOO: Rokl se stává sponzorem Diany, Adélka pozná utajenou manželku Pekaře a Alberta šikanuje Judith

Příští týden v ZOO: Rokl se stává sponzorem Diany, Adélka pozná utajenou manželku Pekaře a Alberta šikanuje Judith
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani mezi Sid a Adamem není nebe bez mráčků – v poslední době se nějak nemohou sladit na jednu notu. Jedno nedorozumění střídá druhé, věčně si musí něco vysvětlovat a omlouvat se. Sid pochopila, že není jediná hezká holka na světě, a tak ztratila ve vztahu jistotu.

I přesto, že se jí Adam opět omluvil, že se až moc věnoval Judith a ona si to vyložila po svém, Sid je stále na pochybách, zda je jejich láska pořád pevná. Probírá to i s Alicí, a nakonec se rozhodne k velkému kroku. Pokud si myslí, že tím svůj vztah posílí, tak se plete. Adamův názor ji nezajímá. Veselé období má naopak Kristýna, která se po návratu do své původní práce začíná bavit vytrvalým Albertovým namlouváním. Sázka s Ovčíkem je opět ve hře. Ale Albert se rozhodně nehodlá vzdát ani aférky s Judith, kterou bere jako vstupenku k lepší práci v Německu.

Albert a Kristýna
Albert a Kristýna | Zdroj: FTV Prima

Judith možná budí dojem dobře vychované mladé dámy, ale čím víc ji Albert poznává, tím víc zjišťuje, že jde o rozmazlenou a panovačnou ženu, která si ho začíná pěkně omotávat kolem prstu.

A není jediný, kdo narazil na takovou ženu. Chudák Rokl se stal Dianiným poskokem a sponzorem a Marie jen smutně sleduje manžela, který se mladé diktátorce nedokáže vzepřít. Navíc se dozvídá od jejího bývalého manžela, že by se ráda vdávala. To je poslední kapka, která ji konečně vyburcovala k tomu, aby něco dělala. Dvojčata sledují její trampoty prostřednictvím Marka a Vojty a rozhodnou se, že Marii budou pomáhat.

Ve Dvoře se objeví Naomi a Adélka se nestačí divit. Dozvídá se, že je s ní Pekař stále formálně ženatý. Navíc Naomi má svého afrického manžela ve vězení a je ve své zemi politicky stíhaná. Pobyt jí pomáhá legalizovat Markéta, ale ta Pekaře od legálního sňatku zrazuje.

Filip se dozvěděl z rádia, že duet, který nazpíval se Sid a který poslal do rádia Fanda, postoupil do finále, ale Sid už o další spolupráci zájem nemá. Asi ještě nestrávila to, co viděla u Viky v bytě. Pekař poradí Filipovi, aby nazpíval duet s někým jiným. Je tak jasné, kdo by to asi měl být.

Než si Sid svou zahozenou šanci v hudební kariéře rozmyslí, Filip už píseň nazpívá s Viky a bloňďatá princezna tak dostane další životní lekci, že svět se netočí jen kolem ní. Přestože si při odchodu z domu hrála na dospělou a soběstačnou ženu, vypadá to, že stále častěji hledá útočiště před životními nezdary v otevřené náruči Alice.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • autorský text