Drbárna ze ZOO: Judith se svlékne u hadů. Kodym z toho začne mluvit německy

Drbárna ze ZOO: Judith se svlékne u hadů. Kodym z toho začne mluvit německy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hned po ránu Sid uvede do varu Judith, která pro Adama naplánovala pracovní cestu. Sid vezme Adamův telefon, když je ve sprše, a nestačí se divit. Trochu nerozvážně hovor vymaže a Adamovi nic neřekne.

Charlie konečně nechal promluvit svou mužskou stránku a má s Katkou vztah. To trochu komplikuje život Tereze, protože zdi bytu nejsou až tak silné, a tak se cítí v pozici nežádoucího hosta. Marek jí sice nabídne, že když bude potřebovat, může přespat u něj, ale ona by ráda slyšela jinou nabídku. Obzvláště poté, co se jí Izabela svěří, že jí došla antikoncepce a Vojta se zmínil, že by další brát nemusela, jelikož by mohli začít přemýšlet o dítěti. Tereza zjišťuje, že její vztah s Markem není ani zdaleka tak intenzivní, a tak je smutná.

Judith (Mariana Čížková) přišla vyzvednout Adama do práce a oba zjistili, že Sid vzkaz nevyřídila. Adam tak nemohl odjet, a to německou krásku trošku iritovalo. Rozhodla se, že nasadí ve svádění silnější kalibr. Za architektem sice jela sama, ale hned poté se vydala k Adamovi do práce a číhala na něj v sexy prádle.

Právě tak ji našel Kodym a trapas byl na světě. Ten se hlavně hned běžel pochlubit ostatním do kantýny, a tak se o polonahé cizince u hadů dozvěděla i Sid. Přestože si s Adamem ujasnili, že udělala hloupost, když mu smazala hovor, teď už je Sid opět na pochybách, zda Adam řeči o citech, které k ní cítí, myslí vážně. Už vůbec neví, zda může věřit tomu, že ji nikdy nepodvedl. Proč by jinak Judith připravila takové erotické vystoupení?

Sveřepá Němka sice neboduje u Adama, ale má jiného nápadníka. Albert se rozhodl, že opráší svůj starý šarm a zajistí si přes Judith stáž v Německu. Předpokládá, že to bude snadnější, než lézt každému v ZOO do zadku.

Sid celá rozjitřená chce najít rameno, na kterém by se mohla vyplakat, a tak si vzpomene na Filipa. Ale ani to jí nějak nevyjde. Když dojde do bytu, najde Filipa v posteli a není sám. Viky mu zrovna velice jasně dává najevo, že je už dlouho sama. Sid tak opět končí v noci na podlaze přípravny v ZOO.

Eliška naletěla otci, který jí nabídl bydlení, a zjistila, že jde o ruinu bez vody a elektřiny. Pustila se do hledání bydlení, ale Petra přišla s nabídkou, kterou označila za byt známého. Eliška si dohodla schůzku s majitelem, ale na tu přišel Břéťa, který se spojil s Petrou, aby znovu Elišce nabídl bydlení u sebe v domě, které už jednou odmítla. Tentokrát měl více štěstí a Eliška byla možná více zoufalá, a tak se dohodli, že to přece jen zkusí. Alespoň někdo má konečně trošku normální vztah.

Tereza zkusila naznačit Markovi v baru, co se jí honí hlavou, ale on nereagoval tak, jak by chtěla. Marek se tak nějak vyjádřil, že je Vojta nezodpovědný a on by se nikdy do takového dobrodružství nepustil. Navíc by na soužití se ženou neměl čas a na dítě už vůbec. Jeho empatie zamrzla asi někde u marné snahy o Viky. Tereza tak pomalu začíná pochybovat, zda má vůbec takový vztah cenu.

Zdroj článku:
  • autorský text