Poslední dobrodružství ďábla je konečně na Netflixu: Toto vás čeká v šesté sérii „Lucifer“

Poslední dobrodružství ďábla je konečně na Netflixu: Toto vás čeká v šesté sérii „Lucifer“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
6 let byl Lucifer Morningstar pevnou součástí Netflixové rodiny. Od 10. září je zveřejněna poslední šestá řada a naši hrdinové musí čelit úplně nové situaci. Tato řada se méně točí kolem typického řešení kriminálních činů, spíše se orientuje na nebeské problémy, ale fanouškům se určitě bude líbit.

Nové úkoly, nové postavy

Na konci řady 5B se stal samotný satan novým Bohem. V 6. řadě si ale není jistý, zdali je pro tuto roli připravený. Zatímco Lucifer stále oddaluje cestu do nebe, Chloe neví, zdali se dokáže stát „paní Bohyní“. Současně se můžeme dívat, jak např. Dan řeší, jak se dostat z pekla do nebe, jak se z Amenediela stává policajt anebo jak se Maze a Eva snaží naplánovat svatbu.

Jako nová postava se ukáže Rory, dcera Lucifera a Chloe z budoucnosti, jež se chce pomstít svému otci. Roli Rory převzala herečka Brianna Hildebrandová, kterou jsme mohli vidět třeba v „Deadpoolu“.

Nebojte se, postavy zažijí happy end

Fanoušci, kteří se báli, že by mohl seriál kolem pána pekel skončit nějak negativně či smutně, si mohou oddychnout: Každá postava si nakonec užije šťastný konec, i když na cestě k tomuto konci určitě ukápne aspoň jedna slzička. Všechny dostanou svůj magický finální moment a všechny epizody jsou na sebe navazující. A pro takzvané „Deckerstáře“: Ano, Lucifer a Chloe nakonec budou spolu dokud neskončí věčnost – tedy nejspíše na vždy. Jestli ale budou spolu v pekle či v nebi, to vám tady neřekneme. To se musíte podívat sami.

Aktuálně je sice jasné, že seriál „Lucifer“ definitivně skončil, jenže hodně rychle se začaly šířit pověsti, že by se mohl objevit třeba film či spin-off. Zrovna nová postava Rory by mohla bez problémů být středem pozornosti pro takovýto spin-off. Ale jestli se něco z toho opravdu objeví, to se dozvíme časem.

Zdroj: