Postava z Ulice Roman Vojtek v seriálu zažil vztahové tornádo

Postava z Ulice Roman Vojtek v seriálu zažil vztahové tornádo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Málokterá seriálová postava v Ulici prošla takovými proměnami jako právě Roman Vojtek, který v seriálu ztvárnil učitele Hynka Urbana. Toho svedla vnadná studentka Gábina, která s ním později také otěhotněla.

Roman Vojtek v Ulici dlouho přitahoval diváky k televizním obrazovkám

Roman Vojtek se v seriálu Ulice jednu dobu postaral o pořádnou sledovanost. Jeho vztah s Gábinou Pumrovou měl grády od samotného začátku. Roman Vojtek coby Hynek Urban byl sportovec tělem i duší a zároveň také učitel tělocviku. Do něj se zakoukala studentka gymnázia Gábina Pumrová, kterou v Ulici představuje Aneta Krejčíková. Hynek se jí tak líbil, že se s kamarádkami vsadila o to, že ho svede. A povedlo se. Gábina totiž byla nejen hezká, nýbrž i zatraceně vnadná, a proto to pro ni nebyl žádný problém.

Hynek Urban Gábinu původně ani nemiloval. Jeho srdce tlouklo pro Tamaru (tu hrála Markéta Hrubešová), někdejší milenku Oldy Farského v podání Ondřeje Pavelky. Jenže ta ho brala pouze jako kamaráda. A tak se stalo, že Roman Vojtek Gábině Pumrové podlehl. Chvíli to spolu táhli a jak Roman Vojtek později médiím přiznal, postelové scény s Anetou se mu netočily úplně nejlépe. Kromě nich dvou bylo v malém bytě, kde se natáčelo, přítomno dalších dvacet lidí. Zároveň však přiznává, že jakmile stres z natáčení trošku opadl, paradoxně na postelové scény rád vzpomínal.

Roman Vojtek hrál v Ulici nejprve kladnou roli, potom se však jeho charakter maličko vybarvil a on měl hned několik vztahových zápletek. Svedl například svou kolegyni Lenku Drápalovou (Michaela Badinková). Později o svých citech lhal Tamaře, přitom už se scházel s Gábinou.

 Roman Vojtek, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Gábina neplánovaně otěhotněla a pak už se Hynek jenom vezl

Hynek s Gábinou tedy chodil, ale protože byli v pozici studentka a učitel, scházeli se tajně. Vše ale prasklo, když Gábina otěhotněla. Hynek se k neplánovanému těhotenství postavil jako chlap a Gábinu si vzal. Potom Gábina Hynkovi porodila syna Šimona a věci přestaly být tak růžové, jak se na první pohled zdálo. Zatímco Hynek se o rodinu staral a problém v ničem neviděl, jeho žena Gábina měla pocit, jakoby žila v bublině. Najednou už to mezi ní a Hynkem tolik nejiskřilo, protože se začaly řešit opravdové problémy a její život se scvrkl na dítě a občasné návštěvy u rodiny Farských. Hynek tu dobu totiž pracoval ve fitku u Oldy Farského a velice si s ním rozuměl. Pro Gábinu to však byly jen zdvořilostní návštěvy, protože mezi ní a Jitkou byl velký věkový rozdíl, a tak se nemohla plně svěřovat se svými problémy.

Celé to prasklo, až když Gábina potkala kamaráda Matěje Jordána – studenta Vaška (Patrik Děrgel) a zamilovala se do něho. Delší dobu Hynka s Vaškem podváděla a dokonce se s Hynkem rozešla. Vztah s mladým a nevyzrálým studentem jí ale nevydržel. Hynek takovou ránu dlouho nemohl vydýchat. Nejvíce mu šlo o syna Šimona. Později se v seriálu po jeho boku objevila jeho nová přítelkyně Dáša (herečka Kateřina Janečková) a ještě později se musel rozhodovat, zda Gábinu pustí i se svým synem do zahraničí, kam odjedla za podnikáním. Potom z Ulice zmizel, ale kdo ví, zda se v ní znovu neobjeví, když se do Ulice vrací také Gábina se svými novými plány.

 

Zdroje: