Dáša, přítelkyně Hynka Urbana z Ulice byla novou zkouškou života pro Gábinu

Dáša, přítelkyně Hynka Urbana z Ulice byla novou zkouškou života pro Gábinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
​​​​​​​I když se Gábina Pumrová s Hynkem Urbanem po čase v manželství dusila, jeho nová přítelkyně Dáša v podání Kateřiny Janečkové pro ni byla přece jen další zkouškou života. A lehké to nebylo ani pro Dášu.

 

Kateřinu Janečkovou si skoro každý pamatoval z Ošklivky Katky

Kdybyste si mysleli, že se Kateřina Janečková do povědomí televizních diváků zapsala právě v Ulici, kde ztvárnila Hynkovu přítelkyni Dášu, budete na omylu. Velkým projektem byl pro Kateřinu Janečkovou spíš seriál Ošklivka Katka. Roli v Ulici dostala až tři roky po jeho natáčení. Možná byl seriál Ošklivka Katka pro Kateřinu tak trochu prokletím, jak v médiích zmínila. Právě po něm se nabídky na novou spolupráci extra nehrnuly. Vysvobozením pro ni byla právě Ulice, ve které nějaký čas působila.

Ulici si Kateřina Janečková zahrála přítelkyni Hynka Urbana (toho hrál Roman Vojtek) Dášu. Ten se s Dášou seznámil po tom, co mu zkrachovalo manželství s Gábinou. Dáša to přitom s Hynkem rozhodně nemá jednoduché. Našla si muže s malým dítětem Šimonem. Právě s ním bude dělit jejich společný volný čas. Vypadá to ale, že je Dáša rozumná a cizí dítě pro ni není překážkou. Přesto to však nebude mít úplně hladký průběh, protože mimo Šimona bude muset čas od času překousnout také setkání s jeho mámou Gábinou.

Kateřina Janečková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Dáša zpestřuje dějovou linku Gábiny a Hynka

Dá se říct, že Kateřina Janečková do seriálu vstupuje, aby ještě více zpestřila dějovou linku Gábiny a Hynka. Ne proto, že by nebyla dost pestrá, právě naopak! Gábina s Hynkem spolu prožili aférku ve škole i brzké těhotenství Gábiny. Po tom, co praskl vztah studentky a učitele, šel Hynek pracovat do fitka k Oldovi. Na začátku se zdálo, že je vše zalité sluncem. I když Gábina velmi brzy otěhotněla, Hynek ji v tom nenechal, vzal si ji a spolu vychovávali syna Šimona. Postupem času však rodinná idylka začala Gábinu dusit. Od vztahu chtěla více zábavy a ne opakované návštěvy u rodiny Farských, kteří pro ni byli věkově vzdálení a hlavně neřešilo se nic než děti.

Po rozbití manželství čekaly Gábinu těžké časy. Zažila další vztah, ten však ztroskotal. Avšak i přesto, že Gábina byla iniciátorkou rozpadu manželství, nová přítelkyně Hynka Dáša ji zaskočila. Proč?

S jejím příchodem totiž začala pochybovat o tom, jestli udělala dobře, když trhala rodinu. Zpočátku také neměla důvěru k cizí ženě, která měla mít velmi blízký vztah k jejímu dítěti Šimonovi. A možná že Dáši i záviděla, že teď si s Hynkem mimo dobu, kdy u nich bude Šimon, bude užívat mnohem zajímavější život, než žila s Hynkem ona. Zkrátka a dobře to pro ni byla další životní zkouška. A pro Dášu taky. Přece jenom se s bývalou manželkou svého nového přítele nepotkáváte každý den. Protože však byla Dáša rozumnou ženou, všichni to ustáli na jedničku. 

 

Zdroje: