Naděje pro Prokopa v Ulici: Má šanci být Magdě velmi blízko, dokonce v jedné posteli, využije toho?

Naděje pro Prokopa v Ulici: Má šanci být Magdě velmi blízko, dokonce v jedné posteli, využije toho?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co se škádlívá, to se rádo mívá. A co se škádlí více, má se rádo převelice. Takhle nějak začal příběh Prokopa a Magdy v Ulici. Zpočátku si tito dva kantoři místního gymnázia nemohli přijít na jméno a lezli si vzájemně tak na nervy, že by člověk řekl, že se nikdy nesnesou. Jednoho dne, tedy večera, si k sobě přece jen našli cestu.

Tímhle by mohla začít jedna velká láska, ale ta Prokopova a Magdina právě v Prokopově bytě za zavřenými dveřmi skončila. Tedy s tím Magda od Prokopa odcházela. Oba dva byli zaskočeni tím, co se mezi nimi stalo a dodnes o tom před ostatními neřekli ani slovo a chovají to jako velké tajemství. Magda se navíc sblížila s Prokopovým kamarádem a nedávno se k ní přistěhoval. Je však úplně jiné povahy než je Prokop, kterého Magda stále přitahuje nejen fyzicky, ale je mu blízká i srdcem. 

 

Magdin nynější přítel Mirek je podnikatel mířící na cíl a vždy nad věcí. O věcech i životě v něm přemýšlí velmi racionálně a do Magdy a její enormní empatie se nedokáže tolik vcítit. Dělá tak často přešlapy, které Magdě celkem vadí. Navíc je hodně průbojný a neztrácí čas. Vždyť přece čas jsou peníze, ale i předem naplánovaný pokrok v jejich vztahu, tak nač čekat.

V tomhle ohledu je Prokop Magdině povaze bližší, a protože ví, jaká Magda ve skutečnosti je, často jí rozumí mnohem více než Mirek. A také pro ni dokáže udělat ty správné věci, které Magdu zahřejí na srdci. Nechybí mu však ani romantický duch a okouzlující chlapecký úsměv. Magdu naprosto dostane a překvapí nečekaným dárkem k jejím narozeninám na jednom pokoji, v jedné posteli.

Magdu s Prokopem svede dohromady lyžařský tábor Magdiny třídy, kam se s nimi vydá právě i Prokop. Při těchto školních akcích jsou bedlivě sledovaní spíše žáci opačného pohlaví, aby spolu nezlobili, ale ani kantoři nemají od trávení zakázaných chvilek pohromadě daleko. Přece jen už jednou se to mezi Magdou a Prokopem ztvrtlo. Bude se historie opakovat? Nebo je někdo či něco vyruší? Přece jen na tábor jede i Svatka a Štefan, ale také Anežka a Čenda…

 

Zdroj: