Co přinesl tento týden v Ulici? Velikonoční i jiná nadělení

Co přinesl tento týden v Ulici? Velikonoční i jiná nadělení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slavily se Velikonoce – Michal na nich solidně vydělal, Miloš je propil a prospal u Klímů a Lumír si svou výslužku vyložil trochu mylně. Radek Mastný se rozhodl ustoupit Hermanovi a jít do vězení, čímž konečně uklidnil Gábinu a Šímu. Karla a Jakub se po nepříjemné hádce usmířili, ale na jak dlouho?

Michal si vykoledoval slušné peníze

Velikonoční pondělí se u Klímů neslo ve znamení koledování. Michal se sice netvářil nadšeně při představě, že by měl obcházet sousedy, ale když mu Anička dala místo vajíček peníze, usoudil, že by měl využít příležitosti a vydělat si co nejvíc. Potřeboval ostatně nový notebook a rodiče mu ho odmítli koupit.

Také večer bylo u Klímových veselo – díky nečekanému příchodu podnapilého Miloše, jenž vyšlehal Ivu pomlázkou a nezapomněl přidat k dobru jednu ze svých proslulých básniček. Zároveň se prořekl, že by Vítka rád udržel při práci na stavbě, což Ivu rozhodilo. Vítek jí totiž slíbil, že už zedničit nebude.

Lumír se zakoukal do Kateřiny a Jaruška do něj

Lumír šel na koledu za Kateřinou, a když od ní dostal perníček připomínající srdce, pokládal to za jasný signál a symbol přízně. Ingrid ale zjistila, že šlo ve skutečnosti jen o nepovedeného zajíčka a že tím Kateřina nic nemyslela. Lumíra rozesmutnilo a naštvalo, že o něj Kateřina ve skutečnosti nestojí. Dokonce odmítal nadále chodit do hospody, ale Ingrid ho přesvědčila, aby ještě neházel flintu do žita a zkusil Kateřinu pozvat na nějaký další výlet s oddílem Drozdů. To Lumír také udělal a radoval se, když Kateřina souhlasila, jenže pak se do toho nečekaně vložila Jaruška.

Zdá se, že místo paní hospodské pojede na výlet ona! Dokáže se jí Lumír zbavit teď, když je spolu navíc zahlédla Vilma?

Lumír Nykl, Zdroj: TV Nova

Mastňoch dostal rozum – nastoupí do vězení!

Šíma ukázal Jirkovi video z hor, které zachycovalo Mastného na lyžích, usměvavého a bez jakýchkoli zdravotních potíží. Nezdálo se, že by trpěl posttraumatickou stresovou poruchou. Jirka se rozhodl video použít jako důkaz a pohrozit Mastnému, že ho udá, pokud dobrovolně nenastoupí do vězení. Tohle rozhodnutí pochopitelně ohrozilo vztah s Gábinou, ale Mastný nakonec k překvapení všech souhlasil, že do basy nastoupí. Šímu to potěšilo, ne snad proto, že by dědovi vězení přál, ale věděl, že pak budou mít konečně všichni klid. I Gábinu to upokojilo a její vztah s Jirkou byl naštěstí zachráněn.

Karla se usmířila s Jakubem, ale vydrží to?

Karla byla nešťastná z toho, že jí Jakub za celý týden ani jednou nezvedl telefon. Na zprávy reagoval jen velmi stroze a byl evidentně naštvaný. Copak jí ale může vyčítat, že spí s vlastním manželem? Teprve v pátek se ledy prolomily, když se Karla odhodlala vyrazit za Jakubem přímo do jeho ateliéru. Tam se víceméně smířili a vyznali si lásku, ale když Jakub chtěl, aby s ním Karla strávila nějaký čas, musela zase domů za rodinou. Jak dlouho se pan scenárista s takovým přístupem spokojí? Navíc ho neustále probodává pohledem naštvaný Bruno, jenž s Karlinou nevěrou pochopitelně nesouhlasí, ale kvůli Věrčiným svatebním oznámením je nucen s Jakubem spolupracovat.

Zdroj článku:
  • autorský text