Gabriela Pumrová z Ulice se kvůli milenci vzdala úplné rodiny

Gabriela Pumrová z Ulice se kvůli milenci vzdala úplné rodiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice přinesl pohledy na mnoho osob. Řešily se zde všemožné strasti, které nás v životě mohou potkat. Jedna z velmi zajímavých dějových linek nás provedla také životem Gábiny Pumrové. Její postava v seriálu prošla ohromným vývojem. Zažila spoustu zvratů a jeden z nich jí a jejího syna připravil o muže a otce.

Z fifleny mámou 

Gábiny začátek byl v duchu toho, že v každé třídě musí být jedna krasavice. Za tu zde byla právě ona. Nos trochu nahoru, velké sebevědomí, nebylo divu, že když se zamilovala do svého učitele tělocviku Hynka Urbana, nakonec podlehl. Z jejich románku ale nečekaně vzešlo těhotenství. Studující Gábina byla v šoku, navíc zjistila, že se s tím už nedá nic dělat. Její otec jako vlivný komunální politik samozřejmě v závěru ztropil velký poprask a Hynek ze školy odešel.  

Porod byl velkou událostí, účastna byla tehdy i Miriam Hejlová a Vlastimil Pešek. Syn Šimon, ač narozen před termínem, byl naštěstí v pořádku a maminka taky. S Hynkem, který začal pracovat ve fitness centru, tvořili rodinu.  Gábina bohužel neměla dojem, že jejich soužití je idylické. Hynek hodně pracoval, aby je zabezpečil, platil hypotéku a znuděná Gábina byla stále sama. A tehdy jí do života vstoupil on. 

Vašek Hartl 

Mladý, pěkný, milý a Gábina se mu očividně líbila. Byl kamarádem Matěje Jordána a Gábině úplně zamotal hlavu. Konečně si připadala, že jí někdo má rád, měla s kým trávit čas. Ačkoli byla Hynkovi s Vaškem nevěrná, neodešla hned. Dlouho se potácela mezi odchodem a záchranou rodiny, ale zamilovanost vyhrála. Vašek se o to také snažil. Byl odhodlaný s Gábinou zůstat a postarat se. 

Po rozchodu s Hynkem se Gábina nastěhovala do garsonky nad obchod Nyklových. Soužití v jedné místnosti s malým dítětem a mladým klukem však nebylo jednoduché. Vašek také tehdy poznal to, co měla Gábina už dávno za sebou. Že postarat se není tak snadné a že zodpovědnost za dítě je velmi vážná věc. Tento vztah pro Gábinu neměl budoucnost. Po soužití s Hynkem, jí mladý Vašek přišel příliš nevyzrálý. Zůstala tedy sama a věnovala se kromě syna také studiu na textilní průmyslovce. 

 
 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Splněný sen 

Gábina se svým nadáním dokázala naložit a z rozmazlené dcery z bohaté rodiny se stala úspěšná návrhářka. Ve chvíli, kdy dostala možnost koupit volný prostor po kadeřnictví, které v Ulici bylo od počátku, chtěla jít za svým snem. Sehnala peníze a koupila místo, které se stalo ateliérem Gabri Ella. Náročný začátek zvládla a v dnešní době pracuje na návrzích v Berlíně. Životem v Ulici jí od rozchodu s Vaškem prošel pouze Adam Vašíček. Sympatický hasič, který si rozuměl i se Šimonem. Vztah ale nevydržel a Gábina zůstala opět sama. Jejímu profesnímu životu to ale jistě prospělo. 

 

Zdroje: