V březnu v ZOO: Konečně se začnou stahovat mraky nad podvodníkem Mártym

V březnu v ZOO: Konečně se začnou stahovat mraky nad podvodníkem Mártym
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do děje konečně začne zasahovat i nová pracovnice Julie, a přestože Sid původně chtěla Julii vyměnit, nakonec bude ráda, že získala nečekanou posilu v nekonečném tažení proti Mártymu, nejlepšímu kamarádovi svého přítele a také nápadníkovi své matky.

Martin Pivoňka bude čelit dalším nepříjemnostem. Vypadá to, že dlužníků má víc než dost. Tentokrát se o svá práva přihlásí exekutor Pavel Hrubý, který je také příležitostným lichvářem.

Pivoňka
Pivoňka | Zdroj: FTV Prima

Vše kolem Pivoňky je podezřelé i Julii, ale zatím se nikomu svěřovat nechce, přestože pochopila, že Sid proti němu také něco má. Julie totiž Pivoňku zná z minulosti. Rozhodne se, že si ho vyfotí, což neunikne drbně Hubáčkové.

Pivoňka mezitím rozjíždí plány, které má s Alicí. Bohatá vdova je pro něj hodně šťavnaté sousto, navíc je nejspíš opravdu zamilovaná a bude velmi snadné ji využít. Plány se mu však trošku zkomplikují, když Alice pro své kroky žádá o souhlas Sid. Naštěstí Julie už nevydrží mlčet a Sid je z jejích informací pěkně rozhozená. Konečně pochopila, že její špatný pocit z Mártyho má opodstatnění.

U Novotných bude živo. Raul nedokončí složité pracovní jednání do zdárného konce a Sidonie opět ukáže, že kompromisy nejsou její silnou stránkou a vše chce mít podle svého. Raul se naštve a zmizí do svého útočiště k rybníku. Sestra ho však nenechá v klidu a vše mu chce vysvětlit.

Albert nemá na ředitelské židli chvíli klidu. Když se konečně dočkal vytoužené pozice, musí řešit jeden problém za druhým. Tentokrát jde o vážný problém, kdy se v ZOO objevil neznámý lovec, který střílí na zvířata. Jeho řádění nezůstane bez smrtelných následků. Břéťa se zdráhá, zda má vše řešit s policií, a iniciativy se tak ujímá Franta Kolman s Kodymem. Jak to může dopadnout?

poskok od Dominiky
poskok od Dominiky | Zdroj: FTV Prima

Dominika se rozhádala s Kamilem i se svým kumpánem. Plánovaná stavba kolem útulku má další zdržení. Dominika se tedy soustředí na Izabelu a začne likvidovat její podnikání. Tereza chce sestře podat pomocnou ruku, ale Charlie je proti. Jen ať si to vyřeší sama. Jenže pouto dvojčat je silnější a Tereza je odhodlaná Izabelu podržet, přestože se do problémů dostala tím, že naivně Dominice věřila, zatímco ji sestra nabádala k opatrnosti.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text