Fotokvíz: Dokažte nám, že poznáte tyto muže, kteří se objevili v seriálu Walker, Texas Ranger

Fotokvíz: Dokažte nám, že poznáte tyto muže, kteří se objevili v seriálu Walker, Texas Ranger
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Akční americký seriál Walker, Texas Ranger vyprávěl o muži, jenž dohlížel na dodržování zákona v okolí Dallasu a pomáhal si přitom bojovým uměním. Ačkoli od jeho vysílání uplynul nějaký ten pátek, věříme, že si vzpomenete nejen na herce v hlavní roli, ale i na další muže z tohoto seriálu.

V rané fázi vývoje se hlavní postava seriálu měla jmenovat Sam Bolt, ale jak určitě víte, nakonec tahle podívaná dala světu legendárního Cordella Walkera. Muž, který ho ztvárnil, je rovněž legendou – tak velkou, že o něm kolují stovky zábavných vtipů.

Fakt, že se děj odehrává v Dallasu, by mohl leckomu připomenout jiný seriál, který se právě takto jmenoval. Ostatně, sám Walker v jedné epizodě odkazuje na postavy Bobbyho (Patrick Duffy) a J. R. (Larry Hagman) z kdysi tak populárního Dallasu. Herečka Sheree J. Wilson, jež v seriálu Walker, Texas Ranger ztělesnila státní zástupkyni, byla dokonce jednou z hlavních protagonistek Dallasu.

Některé epizody Walkera jsou nicméně situovány také do období Divokého západu, a sice proto, že jeho představitel v dětství zbožňoval westerny. Co dalšího o seriálu víte? Dokázali byste si vzpomenout na další mužské postavy a herce, kteří v něm účinkovali? Budete to potřebovat pro náš fotokvíz.

Doufáme, že se vám náš fotokvíz líbil a že jste si při jeho zdolávání vzpomněli na všechno, co bylo třeba. Příjemně odreagovat se můžete také u našich dalších fotokvízů, které prověří vaši znalost nejrůznějších seriálů.

Zdroj článku: