Co dělají herci z vyšetřovací partičky texaského rangera Walkera 19 let po ukončení natáčení

Co dělají herci z vyšetřovací partičky texaského rangera Walkera 19 let po ukončení natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Walker, Texas Ranger byl velmi oblíbený seriál devadesátých let. Chuck Norris v něm zazářil jako spravedlivý komisař starající se o zákon v Dallasu. Poslední epizoda seriálu byla odvysílána v roce 2001, co tedy dělají hvězdy ze seriálu dnes?

Chuck Norris

Světoznámý borec Chuck Norris se po ukončení seriálu věnoval spíše svému soukromému životu. Od roku 2005 až do roku 2012 se dokonce úplně vyhnul veškerého herectví. Po roce 2012 se spíše soustředil na krátké výstupy jako v "Expandebles 2" či v seriálovém finále kriminálky "Hawaii Five-O".

Především se ale stará o svou rodinu a užívá si hereckého důchodu.

Clarence Gilyard junior

Roli parťáka Walkera Jamese Trivette si zahrál Clarence Gilyard jr. I on po Texas Rangeru na delší dobu přestal s herectvím a soustředil se více na svou původní profesi jako učitel na vysoké škole.

Až do dneška vyučuje divadelní hraní a herectví na University of Nevada.

Čtěte také: Tak schválně! Poznáte neohroženého rangera Walkera jako studenta dovádějícího na skatu?

Sheree J. Wilson

Nejdříve kamarádka, pak přítelkyně a nakonec manželka Walkera Alex Walker byla ztvárněna Sheree Wilsonovou. Ta se nadále věnuje herectví a zahrála si vedlejší role či jednodílné výstupy v několika seriálech. Větších rolí se pak dočkala až v roku 2019 v televizních filmech A Mermaid for Christmas a The Silent natural.

Noble Willingham

Představitel C.D.Parkera se po Texas Rangerovi již neukázal v mnoha produkcích. Do své smrti se objevil pouze ve třech dalších filmech (Na jih od nebe, na západ od pekla; Spiknutí; Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění). Roku 2000 kandidoval pro Sněmovnu reprezentantů Spojených států amerických za Texas. Volbu ale těsně prohrál. Willingham zemřel 17. ledna 2004.

Mrkněte do galerie a zavzpomínejte na postavy z legendárního seriálu.