Tak schválně! Poznáte neohroženého rangera Walkera jako studenta dovádějícího na skatu?

Tak schválně! Poznáte neohroženého rangera Walkera jako studenta dovádějícího na skatu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chuck Norris – herec, spisovatel, mistr bojových umění a především nositel jména, pro které vzniklo snad nejvíc vtipů na světě. Podívejte se do galerie, jak vypadal Chuck zamlada, a přečtěte si pár zajímavostí o tomto herci.

Indiánské kořeny

Málokdo ví, že Chuck Norris je poloviční indián. Jeho matka pocházela z Irska a otec se narodil v jihovýchodním kmeni amerických indiánů Cherokee.

Sloužil v armádě a vymyslel Chun Kuk Do

Po dokončení studií se připojil k armádě a povinnou službu si odkroutil ve válce v Koreji, kde se poprvé dostal do kontaktu s východními bojovými uměními. Jako bojovník se osvědčil a během krátké doby získal černý pás v karate a hnědý pás v judu. Během let dlouhého tréninku založil vlastní bojové umění Chun Kuk Do.

Píše bestsellery

Kromě schopnosti nakopat zadek komukoliv, kdo se mu postaví, nemá Chuck problém ujmout se i obyčejného pera a napsat knihu. Jako silně věřící psal sloupky do amerických křesťansky zaměřených periodik a vydal několik knih, které byly newyorskými Times zařazeny mezi bestsellery.

Chuck Norris není jeho pravé jméno

Nebývá výjimkou, že známé osobnosti vystupují pod pseudonymy. Ani znělé jméno Chuck Norris není pravé. Herec se ve skutečnosti jmenuje Carlos Ray Norris. Přezdívku Chuck mu přiřkli kolegové z amerického letectva.

Ať už Carlos Ray nebo Chuck, pro nás všechny bude vždycky skvělý Walker Texas Ranger.