KVÍZ: Malé ohlédnutí za seriálem Kukačky. Otestujte se, jak se vyznáte

KVÍZ: Malé ohlédnutí za seriálem Kukačky. Otestujte se, jak se vyznáte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Kukačky dospěl do svého vrcholu a zavřela se za ním pomyslná brána. Nezbývá než doufat v pokračování. Zkusme se nyní vrátit k ději uplynulých dílů a prověřit svoji pozornost při sledování.

Rozdílné naturely, zájmy a problémy obou chlapců, komplikované soužití rodin, vztahy a těhotenství Marcely, záhada odchodu Aleny od rodiny, David coby trn v oku a jeho trest, rychlé stěhování starých Býčkových do domova pro seniory, pubertální Bára a její láska, to vše jsme mohli shlédnout v nové sérii Kukaček.

A také pořádný nášup emocí... Dlouhé pohledy do očí, táhlé scény, ovšem stále stejné a stále dokola. Potenciál se nabízel, podnětů pro emoční situace mohlo být víc a seriál mohl dostat ještě další rozměr.

Mohli bychom se dočkat dalšího pokračování Kukaček? Tvůrci s natáčením další série nepočítají a producent Filip Bobiňski tvrdí, že: „Šestadvacet epizod, které Kukačky v součtu dílů obou řad mají, nám hezky uzavřelo vyprávěný příběh. Navíc kluci už by nám moc vyrostli, museli bychom skákat v čase a už by to byl úplně jiný seriál.“ Avšak možností, jak by seriál mohl pokračovat, se nabízí opravdu hodně, tak se necháme překvapit, jestli přece jenom tvůrci nezmění názor. 

Zatím si můžete seriál připomenout pomocí našeho kvízu a ověřit si, zda vám přece jenom něco neuniklo.

 

 

Pro někoho byl seriál jen televizním zpestřením pátečního večera, jiný se dal unášet vlnou emocí tak, až mnohdy nepostřehl některé obsahové detaily, a jiným zase neunikla sebemenší podrobnost a každá scéna se jim vryla silně do paměti.

Zdroj článku:
  • Autorský text