Survivor Česko & Slovensko 2023: Andrea má v batohu Pítrovu skrytou imunitu, ale neustále si stěžuje na terč na zádech

Survivor Česko & Slovensko 2023: Andrea má v batohu Pítrovu skrytou imunitu, ale neustále si stěžuje na terč na zádech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Andrea sama cítí, že už to nebude mít ve hře moc snadné, protože nemá nikoho, s kým by byla v tak důvěrném vztahu, jaký měla s Pítrem. Tak snad ji napadne skrytou imunitu využít, když jí poteče do bot. Zatím se snaží navázat nějaké nové vazby, ale u ostatních to budí spíš pochybnosti.

Čtyřicátý druhý den se jinak u Hrdinů nese v pohodě. Pepa je rád, že je Pítr pryč a je si jistý, že kdyby to nebyl on, mohl by jít do duelu sám. Filip to vzal v klidu, nikomu se nemá v plánu mstít za to, že musel do duelu. Spíš je to naopak, on si to užil a má zase nový zážitek. Pája se zmínila, že je také ráda, když Pítr odešel, protože si hrál na hvězdu, nemluvil s ní a když už promluvil, tak jí jen nadával.  

Zdroj: TV Nova

Andrea samozřejmě nemůže s kritikou souhlasit. Podle ní Pítr udělal pro kmen tolik, co nikdo jiný a byl velkým hráčem. Udělal třeba posezení pro ostatní. Bohužel Andrea tím, jak byla nalepená na Pítrovi, tak nemusela řešit celou dobu sociální hru a moc to ani neumí. Obchází ostatní a navrhuje jim své prapodivné plány, kterými by se ráda zachránila. I ona se těší na sloučení kmenů, protože má pocit, že jí bude potom lépe a bude se cítit v bezpečí.  

Soutěž o odměnu 

Hromada grilovaného masa, zeleniny a vychlazený čaj. Právě o takovou velkou odměnu se hrálo. Na samotné soutěži nebylo nic zajímavého, ale přinesla dvě věci. 

Rebelové si opět uvědomili, že Kristian se už definitivně posadil na trůn a chce velet. Ostatním to už hodně vadí.  

Zdroj: TV Nova

A také celému osazenstvu kmene došlo, že Žaneta je velkým problémem a pokud se jí nezbaví do sloučení, tak bude s Tomášem už neporazitelná a nepůjde zastavit. Právě tato soutěž jim problém připomněla, protože Hrdinové vyhráli a mohli pozvat k hostině jednoho Rebela. Ani na chvilku nezaváhali a vzali si právě Žanetu, samozřejmě kvůli Tomášovi. Jeho pozice je hodně silná. Protože je u Hrdinů hodně spokojený, po sloučení bude chtít vyhazovat hráče z kmene Rebelů. Rozhodně bude mít dost velkou podporu.  

Martin rozvíjel teorie, že Žaneta určitě během návštěvy u Hrdinů obdrží od Tomáše instrukce, jak má dál hrát. Rebelové tak začínají myslet na to, že budou co nevidět asi na kmenovce a měli by mít jasno, koho budou psát.  

Žaneta a Tomáš
Žaneta a Tomáš | Zdroj: TV Nova

Další hra o odměnu  

Tentokrát se běhalo na platformě na vodě a také se plavalo. Nedotknutelný Tomáš něco popletl, a tak způsobil zdržení, ze všeho nejvíce to však pokazila Andrea, která hodně dlouho nemohl hákem ulovit a přitáhnout kruh. To dalo Rebelům šanci, a přestože i Adam a Martin hru trochu zdrželi, čokoládové palačinky nakonec přece jen alespoň trochu nasytily vyhládlé žaludky Rebelů. Kulhy, který byl vyhládlý ze všech nejvíce, tak konečně přišel k jídlu, větší radost však měl z dvouminutového telefonování s přítelkyní. To si užili nakonec všichni Rebelové a hlasy svých blízkých pro ně byly vzpruhou. Tak snad jim nadšení vydrží i do hry o kmenovou imunitu. 

Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • autorský text