Klučina z Ulice, na kterého dnes žárlí manželé divaček a ženy se do něj zamilovávají, to je Václav Matějovský

Klučina z Ulice, na kterého dnes žárlí manželé divaček a ženy se do něj zamilovávají, to je Václav Matějovský
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestlipak dospívající Vašek Matějovský tenkrát tušil, že se jednou stane miláčkem divaček, které ho budou hltat u televizní obrazovky? Jako mlaďounký Mikuláš Seidl z Ulice asi neměl ani takovou představu. I když...

Už jako dospívající Miki z Ulice byl tak trochu přidrzlý. Uhrančivý pohled a kouzelný úsměv k němu patřil již tenkrát. Už jen díky těmto dvěma znakům si ho člověk rychle vybaví. I vlnu nosí sebevědomě dál. Jenže od dob, kdy mu bylo sladkých náct, se toho dost změnilo.

Jeho klukovské charisma se přeměnilo na mužské a všechno, co na něm již tenkrát bylo přitažlivé, se věkem umocňuje. A bude hůř, tedy hlavně pro fanynky, které se do Vaška bezhlavě zamilovaly díky jeho roli právníka Martina Kaliny v seriálu O mě se neboj. Seriál teprve došel do konce první řady a už se nedočkavě ptají, jestli bude řada druhá. Obliba a počet sledujících na jeho instagramovém účtu raketově vzrůstají a Vašek si neodpustí své fanynky ještě popíchnout nějakou tou sexy fotkou. Videa, která dokumentují jeho všemožná dobrodružství, Vaškovu přitažlivost jen podtrhují. 

Václav Matějovský s herečkou Sárou Rychlíkovou
Zdroj: Nextfoto.cz | Václav Matějovský s herečkou Sárou Rychlíkovou

Každý herec se se svou rolí nějak ztotožňuje. S právníkem Martinem Kalinou má jeho představitel společnou lásku k životu. Vašek nevynechá žádnou příležitost užít si trochu toho adrenalinu. Střelba, lezení na skále, flyboarding, jízda v rychlém autě, seskok padákem, řízení letadla nebo tanku, to všechno má Vašek Matějovský už za sebou a rozhodně tím nekončí. Vrhá se po hlavě do všeho, co alespoň trochu zavání vzrušením a dobrodružstvím. 

Jaké vlastně bylo natáčení seriálu O mě se neboj pod taktovkou Bisera A. Arichteva? S jeho manželkou, herečkou Veronikou Arichtevou, se Václav nikdy předtím nesetkal. Poprvé se viděli až na castingu právě na tento seriál a ihned si padli do oka. Z neznámých se rázem stali známí a ze známých dobří přátelé. I po několika měsících od skončení natáčení zůstávají nejen v kontaktu, ale společně streamují videa, vzájemně si komentují příspěvky na sociálních sítích a vkládají si na své účty jejich společné fotografie. Biser A. Arichtev by tak mohl i žárlit. To by však svou manželku nemohl obsadit do žádného se svých seriálů, protože v každém figuruje nějaký muž, který se o jeho ženu uchází. Z celého štábu i herců se navíc stala jedna velká rodina. 

Biser A. Arichtev a herci ze seriálu O mě se neboj
Zdroj: Nextfoto.cz | Biser A. Arichtev a herci ze seriálu O mě se neboj

Žádnému charismatickému muži nesmí chybět smysl pro humor a chuť na lumpárny. Ani toho se Václav Matějovský nebojí, a když se navíc sejde se svými bývalými kolegy z rádia a Ulice, o zábavu je postaráno. Těsně před přímým přenosem uzavřel sázku s moderátory Snídaně s Novou o to, kdo nejčastěji během rozhovoru řekne název seriálu O mě se neboj. A jak to dopadlo? Podívejte se sami. 

Zdroje článku: