Ulice: Jaký byl jeden z nejsilnějších okamžiků v roce 2022? Objevil se v díle s číslem 4304. Co se v něm odehrálo?

Ulice: Jaký byl jeden z nejsilnějších okamžiků v roce 2022? Objevil se v díle s číslem 4304. Co se v něm odehrálo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Psal se srpen a Ulice vstoupila do její 18. série. Všichni, co Ulici milují, se po prázdninové pauze nemohli dočkat, až se dozví, jak se budou dál vyvíjet osudy jejich hrdinů. Otevřených příběhů zůstalo dost, ale vývoj jednoho z nich byl netrpělivě očekáván. Než se podíváte dál, zkuste se zamyslet. Který to byl?

Kromě prázdninových pauz je tu Ulice s námi po celý rok. Kopíruje obyčejné i neobyčejné životy různých lidí, kteří sdílejí nejen společně bydliště, ale mnohdy také osudy, starosti, problémy, ale i radosti. Vzpomeňte si třeba na Vandu, která Peškovým vstoupila do rodiny již v roce 2021, ale největší kolotoč v rodinných vztazích roztočila právě v letošním roce. Místo Blanky se překvapivě stala partnerkou Luďka. Překvapivě proto, že jí Luděk dost zásadně dával najevo, že je úplná nula, a za dob, kdy byl ještě s Blankou, se jí vysmíval a opovrhoval jí. Karty se však obrátily a Vanda zatím dosáhla všeho, co si umanula.

Získala zámožného a pohledného muže, ke kterému může vzhlížet, a který jí dokáže zajistit, aby se měla jako v bavlnce. Podařilo se jí k němu dostat tak blízko, že s ním teď bydlí v jedné domácnosti, a brzy se spolu odstěhují do domu, který měl Luděk původně obývat s Blankou. Vanda se postupem času stala právě díky své povaze a scénkám s Luďkem jednou z nejzábavnějších a nejoblíbenějších postav Ulice.

Vanda je konečně šťastná
Zdroj: TV Nova | Vanda je konečně šťastná.

I nečekaný návrat Evžena z Austrálie byl pro diváky a divačky velmi příjemný a emotivní moment. Odloučení bylo pro Blanku i Evžena hodně obtížné. Evžen se rozhodl odjet pryč, aby si o samotě srovnal myšlenky a vyčistil si hlavu. Díky dlouhé cestě a pobytu v zahraničí si uvědomil, kde se cítí doma a s kým je mu v životě nejlépe. I Blanka si sama v sobě udělala jasno a rozhodla se za Evženem odjet. Nestihla to však, protože ji Evžen stačil překvapit přímo před jejími dveřmi. Když je Blanka otevřela, stál tam a usmíval se na ni. Blanka si chvilku myslela, že se jí to jen zdá, ale byla to pravda. 

Jedním z nejoblíbenějších a nejdojemnějších momentů se stal okamžik, kdy Jirka Herman nervózně přešlapuje před nemocnicí a čeká na Gábinu, až vyjde ven. Odvezl ji sem, protože se měla dozvědět, jak dopadla její chemoterapie. Nejbližší dny předtím proto byly tvrdou zkouškou jak pro něj, tak hlavně pro Gábinu, která byla strachem bez sebe. Jirka proto netrpělivě vyčkává. Když se otočí a spatří Gábinu, jak se usmívá, znamená to jediné. Přináší tu nejkrásnější zprávu o její léčbě. Rozbory dopadly dobře, což znamená, že Gábina porazila rakovinu. Oba dva jsou šťastní, užívají si vzájemné objetí a vyznávají si lásku. Gábina má pocit, jako by se znovu narodila. Připomeňte si tento krásný okamžik právě teď. 

Zdroj článku:
  • Autorský text