Ztracená: Únos čtyřleté dcery změní život mnoha lidem

Ztracená: Únos čtyřleté dcery změní život mnoha lidem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Španělský televizní seriál na Netflixu nabízí divákům napínavou podívanou o osudu jedné rodiny, která se potýká s tragickou událostí, která navždy poznamenala jejich osudy.

O seriálu

Příběh dítěte, které mělo milující rodiče a jednoho krásného dne, když byla rodina na pláži ve Valencii, tak rodinná pohoda skončila.

Seriál není žádnou telenovelou, jde o akční podívanou, místy hodně surovou. Manželé, kteří o dívku Soledas přijdou, hledají své dítě i poté, co policejní vyšetřování skončilo.

Najít nějakou stopu a vysvětlení se stane smyslem jejich života, a i když manželství nakonec tuto situaci nevydrží, oba pátrají dál.

Divák se dozvídá, že dívka byla jako čerstvý novorozenec adoptovaná a přivezená do Španělska z Kolumbie.

Síla rodičovské lásky

Její adoptivní otec Antonio Santos dostane od neznámého odesílatele fotku, kde je dcera pravděpodobně krátce po únosu v doprovodu muže a ženy. Jde o první stopu, na které se dá stavět a Antonio využije nabízenou příležitost a zjistí identitu muže i to, že se nachází v bogotské věznici. A on se tam musí dostat. Nechá se chytit s drogou v břiše na bogotském letišti a končí přesně tam, kde chce být.

Ve věznici potkává advokátku Angelinu, která je sice ve službách největšího bogotského mafiána, ve věznici ale poskytuje služby „ex offo“ jako náhradní trest, protože řídila automobil pod vlivem alkoholu. Jde o velice intuitivní ženu, která brzy pochopí, že Španěl není pašerák drog, ale je ve věznici s určitým úmyslem. Snaží se mu pomoct a spojí se i s jeho bývalou manželkou ve Španělsku.

Začíná děj plný napětí, krok za krokem se odhaluje minulost.

V seriálu je kromě velice drsných scén z bogotské věznice mnoho dalších dějových linek, které se v průběhu epizod potkávají a rozkrývají tak pravdu o původu Soledas.

Jako protiklad k brutálnímu světu věznice a nebezpečnému životu v Bogotě je seriál také plný obyčejných lidských vztahů, přátelství a lásky.

Podívaná pro příjemně strávené večery

Rozhodně je to zajímavá podívaná na pár večerů, příjemná je i španělština, která se do takového prostředí hodí. Herci jsou plní temperamentu a vášně, stejně jako řeč, kterou mluví.

V hlavní roli se představil populární seriálový a filmový herec Daniel Grao (44 let). Manželku si zahrála Carolina Lapausa (40 let).