Sid (Michaela Pecháčková) v ZOO za Popelku, ale v reálu za módní hvězdu

Sid (Michaela Pecháčková) v ZOO za Popelku, ale v reálu za módní hvězdu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krásná a ambiciózní herečka Michaela Pecháčková, která v seriálu ZOO představuje roli ošetřovatelky Sid, je okouzlující i v kraťasech a špinavém triku, jak se v seriálu obléká nejčastěji. Co ale teprve, když se hodí do gala?  

 Se změnou vlasů je spokojená

Pro jednu z hlavních postav ZOO, Sidonii Annu Nováčkovou, našli tvůrci seriálu ideální představitelku. Michaela Pecháčková je nejen velmi sympatickou a milou dívkou, je rovněž velmi pohledná a její krásu by jí mohl kde kdo závidět. Není tedy divu, že v roli ošetřovatelky Sid zamotala hlavu vypočítavému Albertovi, který s ní začal randit z čistě pragmatických důvodů. To se však pomalu ale jistě začíná měnit, neboť jiskra začíná přeskakovat také mezi ní a Haďákem. I jeho představitel Šimon Bilina v minulosti při natáčení scény v akváriu naznačil, že se na kolegyni Míšu dobře dívá. Půvabná blondýnka se ve své nové vizáži cítí skvěle, a proč by taky ne, když jí to skutečně sluší.

Před začátkem natáčení seriálu byla herečka spíše brunetou, která dennodenně pečovala o svou ofinu. Jak sama uvedla v rozhovoru pro internetový magazín Lifee.cz, je ráda, že už ofinu nemá. I se svou novou barvou vlasů cítí velmi komfortně. Blonďatá k ní zkrátka sedí, a to možná i proto, že jako dítě skutečně blond vlasy jako andílek měla. Postupně jí ale ztmavly až do hněda. Se světlými vlasy se ale dle jejich slov jen tak rozloučit nechystá.

Dříve bývala Michaela brunetou, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Nenápadná ošetřovatelka vs. elegantní diva

Herečka Michaela Pecháčková se netají tím, že miluje objektiv. Přesněji řečeno, stát před ním a pak sledovat, jak se podařil výsledek. Zatímco v roli ošetřovatelky Sid ji můžou diváci vidět především v uniformě zoologické zahrady, kdy jí v kostymérně obléknou nevýrazné šortky a tričko a na hlavu jí nasadí kšiltovku, v reálu se Míša obléká ráda elegantně.

Michaela je elegantní, krásná, mladá žena, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Svoji ženskost předvedla před objektivem Benedikta Renče, který ji fotil pro časopis Glanc, a nutno dodat, že jí to skutečně slušelo. I seriálový diváci mají čas od času vidět postavu Sid vymóděnou, a to např. ve scénách, které jsou točeny v kulisách restaurace. Její krásu obdivují diváci také na jejím instagramovém profilu, kde ji sleduje už téměř 65 tisíc uživatelů.