Diskuze

Sid (Michaela Pecháčková) v ZOO za Popelku, ale v reálu za módní hvězdu

Krásná a ambiciózní herečka Michaela Pecháčková, která v seriálu ZOO představuje roli ošetřovatelky Sid, je okouzlující i v kraťasech a špinavém triku, jak se v seriálu obléká nejčastěji. Co ale teprve, když se hodí do gala?  
Zpět na celý článek

Krásná a ambiciózní herečka Michaela Pecháčková, která v seriálu ZOO představuje roli ošetřovatelky Sid, je okouzlující i v kraťasech a špinavém triku, jak se v seriálu obléká nejčastěji. Co ale teprve, když se hodí do gala?  
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

V páteční Ulici Karla usoudí, že je cosi shnilého v rodině Kolářových, a Matěj se předvede jako hulvát
23.01.2025

V páteční Ulici Karla usoudí, že je cosi shnilého v rodině Kolářových, a Matěj se předvede jako hulvát

Karlu překvapí upřímný děs ve tváři Žanety Kolářové, vyvolaný hrozbou trestního oznámení, respektive případnou manželovou reakcí. Policistka...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Patricie Pagáčová se v Jedné rodině konečně dočkala role, kde si ji diváci oblíbili
16.10.2024

Patricie Pagáčová se v Jedné rodině konečně dočkala role, kde si ji diváci oblíbili

V seriálu Jedna rodina tvořila jako Olga s Václavem Matějovským v roli Vildy stabilní a hezký pár. Jejich vztah nebyl od začátku zalitý sluncem a...

Filmová hádanka pro nadšence českých filmů: Vorlíček, Polák a Zeman u diváků opět zabodovali
18.01.2025

Filmová hádanka pro nadšence českých filmů: Vorlíček, Polák a Zeman u diváků opět zabodovali

Tento rok světlo světa spatřila jedna z nejoblíbenějších komedií Václava Vorlíčka a sci-fi komedie Jindřicha Poláka, která byla možná inspirací pro...

Norika z Jedné rodiny se s bříškem schovala do Ameriky, herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová už má doma dvě holky
07.12.2024

Norika z Jedné rodiny se s bříškem schovala do Ameriky, herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová už má doma dvě holky

Tvůrci seriálu Jedna rodina se museli poprat se skutečností, že seriálová Norika se rozhodla druhé mateřství neodkládat, a tak si své těhotenství...

Podívejte se na krásnou Janu Brejchovou. Miloše Formana pobláznila už v šestnácti letech, kdy za ní tajně lezl oknem
24.01.2025

Podívejte se na krásnou Janu Brejchovou. Miloše Formana pobláznila už v šestnácti letech, kdy za ní tajně lezl oknem

Česká Bardotka, jak se Janě Brejchové říkalo, dokázala pobláznit nejen Vlastimila Brodského, který s ní byl 18 let, ale ani Jan Werich nezůstal...

Dnes v Ulici: Milošek vypeče Vojtu a Jirka s Ájou mají další projekt
25.11.2024

Dnes v Ulici: Milošek vypeče Vojtu a Jirka s Ájou mají další projekt

Jirka Hložánek je hrdina pražské části Křečovice. Vlastoručně dopadne sprejera a teď chce odchytávat i lidi u popelnic. Akorát Martině se nová...

Ulice: Milena baví svou představitelku i mnohé diváky, někteří ji ale nemohou vystát
17.11.2024

Ulice: Milena baví svou představitelku i mnohé diváky, někteří ji ale nemohou vystát

Milena je díl od dílu arogantnější a drzejší nejen vůči hostům, ale dokonce i ke svým nadřízeným. Ke Kateřině by si snad nedovolila být tak oprsklá...

Zítra v Ulici: Soňa nabídne Eddiemu místo zástupce a totálně tím podkope Prokopovu důvěru
01.10.2024

Zítra v Ulici: Soňa nabídne Eddiemu místo zástupce a totálně tím podkope Prokopovu důvěru

Na škole už se začínají dít divy. Ani Prokop netušil, jak lehce ho Soňa vyšachuje ze hry. S touto možností absolutně nepočítal. Měl zato, že si ho...

Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone změnili svět akčních filmů a z věčných rivalů jsou přátelé
05.10.2024

Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone změnili svět akčních filmů a z věčných rivalů jsou přátelé

Legendární svalnatí hrdinové Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone se vrací na scénu a zavzpomínají na časy, kdy soupeřili o slávu, role i...

Diskutujte

Nejnovější diskutované