Kdo je tím nejhorším zloduchem seriálu ZOO? Kamil, Albert, Lubor anebo Bavor? Rozhodnutí necháme na každém z vás

Kdo je tím nejhorším zloduchem seriálu ZOO? Kamil, Albert, Lubor anebo Bavor? Rozhodnutí necháme na každém z vás
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nebyl by zajímavý seriál bez pořádného padoucha. Kdo jsou ti nejhorší zloduši v seriálu Zoo a vyslouží si někdo z nich titul největšího intrikána?

V průběhu první série tohoto seriálu se nám představilo hned několik adeptů na titul intrikána roku.

Jedním z prvních je Kamil. Bývalý partner Viktorie Janečkové a taky pořádný prevít. Kromě toho, že Viky připravil o podíl ve firmě, podařilo se mu ji i pořádně zadlužit. Nemluvě o tom, že ji podváděl a snažil se jí i po rozchodu škodit, jak jenom mohl.

Dalším adeptem je příhodně Kamilův kamarád, Albert Polák. Tento mladý sebestředný hezounek se celý život veze na otcově vlivu a bohatství. Sám by se rád vypracoval do lepší společnosti a dělá vše pro to, aby snadno přišel k penězům. Navíc se rád baví, a tak už zlomil ne jedno dívčí srdce. Přestože má sám o sobě přehnané představy, není úplně hloupý a hodlá udělat vše pro to, aby si udržel nákladný životní styl. Jako třeba vzít si dědičku úspěšné rodinné firmy.

Náš seznam doplníme o dalšího padoucha, kterým je kolega Alberta, Libor Brázda. Stejně jako Albert by se i Brázda rád dostal na vyšší pracovní post a je odhodlaný pro to udělat všechno, co bude potřeba. Skutečnost, že by jeho činy mohly někomu ublížit, ho příliš netíží. Jeho prozatímním cílem je místo ředitele zoo, a přestože se snaží, jsou jeho snahy zatím bez úspěchu.

Libor Brázda (herec Pavel Nečas). Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

A v neposlední řadě musíme zmínit proradného starostu města –⁠ Pavla Bavora. Jak si pro sebe urvat co nejvíc peněz, to je dozajista jeho životní krédo. Ač se snaží hrát poctivého politika, všichni víme, jaké jsou jeho pravé záměry. A to bude z mužského pokolení nejspíš všechno, alespoň prozatím. V nových sériích na nás čekají další zajímaví intrikáni, lháři a podvodníci. Dozajista bychom mohli zmínit i některé ženy, které by post intrikánek dokázaly hrdě zastat. My ale dnes zůstaneme u mužů.

Tak co myslíte? Kdo je největší intrikán ze ZOO?

Zdroj článku:
  • autorský text