Nová řada StarDance už za měsíc znovu na televizních obrazovkách

Nová řada StarDance už za měsíc znovu na televizních obrazovkách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marek Eben a Tereza Kostková se již těší na nové soutěžící. V sobotu 16. října začne už jedenáctý ročník této soutěže. Těšit se můžeme na originální taneční výstupy, upřímné názory poroty, ale i na skvělé moderátory. Kdo se v televizním pořadu objeví?

„Ještě nedávno bylo zakázáno zpívat a tančit. Zorganizovat televizní projekt, který je na tanci a zpěvu bytostně založený, proto bylo v době pandemie velkou výzvou, s níž se potýkala řada zahraničních televizí. Soutěž se, pokud se vůbec v zahraničí konala, musela přizpůsobit mnoha bezpečnostním opatřením. Odehrávala se bez publika, které jí pravidelně dodává neopakovatelnou atmosféru. Společně s realizačním týmem jsme všechna opatření sledovali, učili se a snažili se najít cestu pro naše letošní vysílání. Takovou, aby i přes všechna opatření zůstala pro diváky atraktivní a opět stanula na špici tuzemské zábavní tvorby,“ říká generální ředitel České televize Petr Dvořák.

Soutěžící

I letos se na place objeví hned několik známých tváří. Co se týká herců a hereček, můžeme se těšit například na Simonu Babčákovou, Jana Cinu, Zdeňka Godlu, Pavla Trávníčka a Mariku Šoposkou. Hudebníky reprezentují Tereza Černochová a Mirai Navrátil. Ze sportovního odvětví si zatančí Andrea Sestini Hlaváčková a mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Verner. Na parketu bude předvádět různé kreace i farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká.

V jedenácté řadě se potkají i čtyři dosavadní vítězové – Kristýna Coufalová, Veronika Lálová, Lenka Nora Návorková a Dominik Vodička.

Komentáře moderátorů

„StarDance je pro mě největší stres roku, ale taky největší dobrodružství. A dělá mi radost, když mě lidi potkávají na ulici a ptají se, kdy už to bude. Máte-li práci, na kterou jsou lidi zvědaví a která jim dělá radost, je to velký dar… Je to vždycky takový koktejl hrůzy a vzrušení, už to taky točíme patnáct let, takže diváci se jen tak s něčím nespokojí a samozřejmě mám noční můry, jestli mě ještě něco napadne, jestli to lidi bude ještě bavit. Ale přes to všechno se vždycky znovu těším,“ říká Marek Eben.

Tereza Kostková doplňuje: „Stále se nepřestávám divit, že už je to patnáct let, co jsem znělku StarDance slyšela poprvé. To je fakt kus života… Jedinečnost každé řady je součástí půvabu pořadu. Vždy vás může někdo zaskočit. Překvapení kouká na člověka každou vteřinu. S novými lidmi nová překvapení.“

Zdroj: