Diskuze

Nevděčnice týdne v Ulici: Manžel jí dělá první poslední a ona mu ještě vynadá

Naší „nej“ postavou týdne v Ulici je tentokrát ta nejvíce nevděčná. Člověk nemusí dlouho pátrat, aby dospěl k závěru, že to může být jedině velká podnikatelka Eva Knoblochová. Dáma na úrovni zvažuje, že si domů pořídí paní na úklid. Ocenil by to nejspíš i Miloš, který teď tuhle funkci zastává sám.
Zpět na celý článek

Naší „nej“ postavou týdne v Ulici je tentokrát ta nejvíce nevděčná. Člověk nemusí dlouho pátrat, aby dospěl k závěru, že to může být jedině velká podnikatelka Eva Knoblochová. Dáma na úrovni zvažuje, že si domů pořídí paní na úklid. Ocenil by to nejspíš i Miloš, který teď tuhle funkci zastává sám.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Finále Bachelor Česko : Jan si oddech, finále je venku a on už se nemusí maskovat, když jde navštívit svou lásku
23.01.2025

Finále Bachelor Česko : Jan si oddech, finále je venku a on už se nemusí maskovat, když jde navštívit svou lásku

Show Bachelor Česko, ve které si Jan Solfronk vybíral z 18 účastnic svou životní lásku, dospěla do svého velkolepého finále. Vše rozhodla 20....

Znáte tyhle české filmové klasiky opravdu dobře? V tomhle kvízu propadne každý, kdo jen přepínal programy
02.05.2025

Znáte tyhle české filmové klasiky opravdu dobře? V tomhle kvízu propadne každý, kdo jen přepínal programy

Česká filmová scéna se může pochlubit celou řadou velmi úspěšných filmů. Ať už se jedná o klasické české filmy, nebo o ty nové, moderní, můžeme se...

Podívejte se na okouzlující Penny z Hříšného tance, jak si stále udržuje mladistvý vzhled
01.03.2025

Podívejte se na okouzlující Penny z Hříšného tance, jak si stále udržuje mladistvý vzhled

Navzdory svému obrovskému úspěchu se Cynthia Rhodes, kterou si diváci budou pamatovat především jako okouzlující tanečnici Penny, rozhodla v roce...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Největší seriálové zvraty, které diváky šokovaly. Tohle nikdo nečekal ani po letech sledování
05.04.2025

Největší seriálové zvraty, které diváky šokovaly. Tohle nikdo nečekal ani po letech sledování

Jsou seriály, které zná téměř každý. Kdo je neviděl, ten o nich někdy alespoň slyšel. Znáte Dallas, Jak jsem poznal vaši matku nebo Ulici? A znáte...

Dnes herec, dědeček i hrdina – Miroslav Vladyka má za sebou fascinující příběh
21.03.2025

Dnes herec, dědeček i hrdina – Miroslav Vladyka má za sebou fascinující příběh

Miroslav Vladyka se v současné době objevuje pravidelně na obrazovkách v seriálu Jedna rodina. Hraje zde sympatického hospodského Vagyho, který žil...

V Ulici jsme ho měli rádi a chceme ho zpět: Martin Hofmann letos slaví 47. narozeniny
31.03.2025

V Ulici jsme ho měli rádi a chceme ho zpět: Martin Hofmann letos slaví 47. narozeniny

Jak ten čas letí, v roce 2005 jsme si Martina Hofmanna oblíbili jako Jardu Hejla z Ulice a nyní, o neuvěřitelných 20 let později, slaví úspěšný...

Silo: Temná budoucnost pod zemí – sci-fi hit plný tajemství, intrik a hvězd
18.04.2025

Silo: Temná budoucnost pod zemí – sci-fi hit plný tajemství, intrik a hvězd

Seriál Silo od Apple TV+ je dystopickým sci-fi dramatem, které si získalo srdce diváků i kritiky. Seriál vsází na ženskou hrdinku Rebeccu Ferguson...

Nekonečný příběh plný nebezpečí: Átrej při natáčení málem umřel. Dnes má tetovací salon a učí střelbu
08.02.2025

Nekonečný příběh plný nebezpečí: Átrej při natáčení málem umřel. Dnes má tetovací salon a učí střelbu

Fantasy našeho dětství, Nekonečný příběh, provázela při natáčení řada komplikací, na které doplácel i představitel Átreje, Noah Hathaway....

Zítra v Ulici: V pátek budou Ája a Mário před rozchodem a Prokop se zastane Magdy
13.03.2025

Zítra v Ulici: V pátek budou Ája a Mário před rozchodem a Prokop se zastane Magdy

Vztah Áji a Mária začíná nápadně připomínat ten, který mezi sebou mají Martina s Jirkou. To jsou pořád samé hádky, rozchody a opětovná usmíření....

Diskutujte

Nejnovější diskutované