Herci seriálu ZOO. Znáte je všechny?

Herci seriálu ZOO. Znáte je všechny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO si velmi rychle získal srdce velkého množství diváků. Nabízí nám opravdu mnoho sympatických postav, ale také nějaké záporáky. Pojďme si představit postavy seriálu ZOO. 

Hlavní postava 

Viktorie Janečková (Eva Burešová) 

Viky Janečková je krásná, mladá a nadaná žena mnoha profesí. Živí se jako švadlenka, navrhuje interiéry, nádherně zpívá v baru jako Lady X a k tomu všemu ještě dělá chůvu dvěma malým dětem. Do svého šéfa, soudce Petra Kříže, se jako Lady X zamiluje a začíná kolotoč zajímavých situací, romantických chvilek, ale také mnoho momentů plných bolesti.  

Novotní 

Sidonie Anna Novotná (Michaela Pecháčková) 

Sid je mladá slečna, která měla na začátku seriálu odjet studovat do Ameriky. Rozhodla se, že místo toho, aby splnila přání své babičce, splní přání raději sobě a začne pracovat v ZOO. Rodině delší dobu lhala, ale pravda se nakonec přihlásila o slovo. V ZOO poznala spoustu nových lidí, včetně Haďáka, do kterého se zamilovala. Díky své lži také získala skvělou spolubydlící a kamarádku Viky Janečkovou.  

Eduard Novotný (Marek Taclík) 

Eduard je otec Sid, který je až příliš podřízený svojí matce. Pracuje v rodinné sklárně a před svou matkou má také mnohá tajemství. Když se dozví pravdu o Sid, je ze začátku velmi naštvaný a snaží se Sid donutit k odletu. Nakonec ale svou dceru pochopí a začne ji podporovat i proti vůli jeho matky. 

Marek Taclík jako Eduard Novotný, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Alice Novotná (Sabina Laurinová) 

Alice je manželkou Eduarda a matkou Sid. Je velmi krásná a inteligentní žena a svou rodinu podporuje za všech okolností. Nejinak tomu je i ve chvíli, kdy zjistí pravdu o Sid.  

Sidonie Novotná (Jana Švandová) 

Sidonie Novotná je opravdovou hlavou rodiny. Je to matka Eduarda a šéfová v rodinné sklářské firmě. Je velmi přísná a není radno jí odporovat. Když se její rodina o odpor pokusí, začne boj, o který nikdo rozhodně nestál. 

Křížovi 

Petr Kříž (Robert Urban) 

Petr Kříž je mladý soudce a tatínek dvou krásných dětí Sofie Křížové (Adéla Hesová) a Bena Kříže (Jakub Barták), které má se svou zesnulou manželkou. Petr má přítelkyni Markétu. V domácnosti mu pomáhá skvělá a upřímná hospodyně Ilona Lišková (Ludmila Molínová) a o děti se stará výborná chůva Viky Janečková, která předstírá, že má talentované dvojče – sestru Alex, do které se soudce zamiloval. Spolehnout se může také na svého kamaráda Břetislava Kabáta (Filip Kaňkovský). 

Danuše Křížová (Tereza Brodská) 

Danuše je matkou Petra Kříže. Miluje nejen svého syna, ale také svá vnoučata. Jediná osoba, kterou nemá příliš v lásce, je Markéta. Petrova přítelkyně. Mnohem raději by svého syna viděla po boku Viky.  

Tereza Brodská jako JUDr. Danuše Křížová, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Markéta Tomečková (Michaela Petřeková) 

Je právnička a Petrova přítelkyně, která by udělala vše, aby si Petra udržela.  

Roklovi 

Marek Rokl (Štěpán Benoni) 

Marek je nejlepší kamarád Viky. Spolu se svým bratrem Vojtěchem Roklem (Goran Maiello) má bar, ve kterém zpívá Lady X. Viky a Vojta nemůžou vystát jeho přítelkyni Mínu Sládkovou (Natálie Halouzková), která Marka dlouhodobě podvádí. V seriálu často také potkáváme matku Marka a Vojty Marii Roklovou (Veronika Freimanová), která je také ředitelkou ZOO a jejího manžela Karla Rokla (Ondřej Pavelka) 

ZOO 

Adam Hruška (Šimon Bilina) 

Adam je jednou z nejdůležitějších postav, které pracují v Zoo, protože se do něj zamiluje Sid. A on se pomalu zamiluje do ní. Je to trochu podivín, ale v srdci opravdový dobrák.  

Albert Polák (David Gránský) a Lubor Brázda (Pavel Nečas) 

Jsou dvě postavy s nádechem záporáků. Intriky jsou jejich velkým koníčkem  

Další zaměstnanci ZOO  

Josef Jírů (Oldřich Navrátil), Stáňa Smíšková (Vanda Hybnerová), Anežka Krásná (Pavla Tomicová), Radek Daňhel (Bob Klepl), Helena Pechová (Jitka Sedláčková), Franta Kolman (Michal Novotný), Radek Svoboda (Richard Genzer), Eliška Krásná (Lucie Polišenská), Adéla Pokorná (Michaela Tomešová), Josef Hruška (Dušan Sitek)

Zdroj článku:
  • Autorský text