Tohle se nepovedlo aneb trapasy z filmových Oscarů

Tohle se nepovedlo aneb trapasy z filmových Oscarů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni moc dobře ví, že předávání Oscarů patří mezi slavnostní události. Hvězdy stříbrného plátna se hodí do gala a v nápaditých róbách a oblecích se promenádují po červeném koberci a poskytují rozhovory novinářům.

Někdy se však večer nekoná tak, jak by si představovali. Podívejte se na trapasy, na které filmový svět jen tak nezapomene.

Píseň o kozičkách

V roce 2013 show moderoval Seth MacFarlane. Jeho moderátorský výkon byl následně doslova pranýřován a diváci i kritikové na něm nenechali nit suchou. Plátek The New Yorker jeho výkon označil za „nepřátelskou, hnusnou a sexistickou noc.“ Celou slavnostní ceremonii zahájil písní „We Saw Your Boobs,“ ve které zpíval o tom, že jsme viděli prsa hereček, které se ve snímcích ukázaly nahoře bez. Snažil se odlehčit téma, ale přitom udělal velký přešlap, protože některé z hereček hrály dramatické role nebo ztvárňovaly scény ze znásilnění.

Snesla vejce!

Módní kreace celebrit, které se na předávání Oscarů dostaví, jsou přetřásány každý rok. Jedna však utkvěla v paměti celému světu. Když v roce 2001 vynesla islandská zpěvačka Björk labutí šaty, všichni zůstali v šoku. Aby toho nebylo málo, ze záhybů sukně úmyslně upustila kabelku ve tvaru vejce. Zastínila tak celou ceremonii a dlouho se nepsalo o ničem jiném než o těchto nevhodných šatech, které měla raději obléknout na návštěvu zoologické zahrady.

Naháč na pódiu!

Když v roce 1974 moderátor a herec David Niven pronášel úvodní řeč a chystal se předat Oscara Elizabeth Taylorové za nejlepší film, přímo za jeho zády se objevil nahý muž, který proběhl pódiem. Niven neztratil nadhled a po chvíli, kdy se publikum uklidnilo, to okomentoval slovy: „Není to fascinující? Muž se v životě dočká smíchu pouze ve chvíli, kdy se svlékne a ukáže, kde se mu čeho nedostává?“

Někdy se prostě celá show neobejde bez trapasů.