Valentýn v Ulici: Nešťastná Magda závidí osamělé Ireně

Valentýn v Ulici: Nešťastná Magda závidí osamělé Ireně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V úterním díle se slaví svátek svatého Valentýna. Ani v Ulici mu všichni tak docela neuniknou. Irena ho stráví příjemně, ale s pocitem osamělosti. Magda je na tom ještě hůř, po rychlém usmíření se totiž s Prokopem znovu rozhádá. Gábina překvapí Jirku malým dárečkem a udělá si z něj legraci.

Radovan potěší Irenu milým gestem. Magda může jen závidět

Prokop se večer Magdě omluvil a měl dojem, že se usmířili. Strávili hezkou noc v jedné posteli. Hned ráno ale dojde k další hádce, protože Prokop si zjevně myslí, že tímhle se vše vyřešilo, ale to tedy ne! Pro Magdu se nic nemění.

Radovan objednal Ireně zásilku k Valentýnu, a tak před ní teď v kanceláři sedí obrovská krabice napěchovaná ovocem a dobrým jídlem. Přesto má paní ředitelka depresi, protože její láska je daleko za oceánem. Když Irena později dorazí na návštěvu k Magdě, pochlubí se jí fotkou, kterou jí Radovan poslal z její oblíbené kavárny. Objednal si tam dvě kávy, aby měl jednu symbolicky pro ni, a koupil její zamilovanou čokoládu, ačkoli sám ji nemá rád.

Irena sice smutní, že ho ani nemůže obejmout, ale Magda jí navzdory tomu upřímně závidí. Třebaže jsou od sebe daleko, mají bližší vztah než ona s Prokopem. Ten ani netuší, jaká je její oblíbená čokoláda. Jen se pořád hádají.

Prokop vůbec nebere v úvahu Magdiny pocity

Prokop si za Otíkem přijde pro radu. Ne že by mu chtěl kazit Valentýna. Ota si s Hedvikou hodlá užít hezký večer, během dne ale může s Prokopem vyrazit do Coolny na pivo a trochu mu promluvit do duše. Bohužel to k ničemu nepovede. Každý totiž pořád dokola omílá svoji pravdu a názory toho druhého nedokáže pochopit.

Proč vlastně Prokop odmítá Magdě vyhovět? Otík je ze své rodiny také někdy unavený a nejradši by se před nimi zavřel na záchodě, ale nikdy by je za nic na světě nevyměnil. Prokop si ale příliš cení vlastního soukromí a byl by podrážděný, kdyby o něj přišel.

Jirka zazdí Valentýna, přesto od Gábiny dostane dáreček

Jirka se objeví v salonu s nadšeným výrazem a dobrou zprávou – šéf ho chce zpátky do služby. Rád by to šel oslavit s kolegy a doufá, že Gábina nebude nic namítat. Ta mu jen s milým úsměvem popřeje k Valentýnovi a daruje krásné perníkové srdíčko. Jirka se na okamžik zarazí, v očích hrůza. Dnes je Valentýn? A my ho nějak slavíme? Gábina si z něj udělá legraci, ale naštvaná ani dotčená samozřejmě není. Srdce z perníku se jí zkrátka jen zalíbilo, navíc toužila vidět právě tenhle Jirkův zděšený pohled.

Gábina si dneska z Jirky trochu vystřelí. Zdroj: TV Nova

Šimon blbne z lásky. Zfalšuje mámin podpis

Šimon nějakého Valentýna vůbec neřeší, ale zamilovaný určitě je – a kvůli tomu i odhodlaný provést další příšernou pitomost, kterou si mámu zbytečně pohněvá. Touží jet s Valerií na taneční závody, aby ji mohl podpořit a možná získat větší šanci, že u ní zaboduje. Valeriin otec, který je zároveň Romanovým otcem, ale nechce mít Šimona u sebe v autě a nepřeje si to ani Gábina. Aby Šíma jel do Mladé Boleslavi s rodiči kluka, co ho šikanoval? V žádném případě! Mladík je však ochotný překonat pro Valerii každou překážku, třeba i s pomocí zfalšované omluvenky.

Zdroj článku:
  • Autorský text