Kolem Magdy se motají samí úspěšní muži. A Prokop mezi nimi není

Kolem Magdy se motají samí úspěšní muži. A Prokop mezi nimi není
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop nejspíš upadne do deprese, a plným právem. Vždyť jeho kariéra stagnuje, zatímco mnohem mladší Jirka Hložánek dosáhl až na pozici starosty. Navíc se začne nepříjemně často pohybovat kolem Magdy, podobně jako další úspěšný muž – Mirek! Co k jeho návratu do Ulice říká Daniel Bambas?

Prokop má mindrák. Každý rozjíždí kariéru, jenom on ne!

Prokop (Ondřej Studénka) zřejmě vkročil do nového roku levou nohou. Od příletu Landové (Kateřina Holánová) ho ve škole nic netěší, protože přišel o pozici ředitele, na níž mohl o všem svobodně rozhodovat. Čelil sice mnoha nepříjemným kauzám, ale pořád to bylo lepší než mít svázané ruce jako pouhý zástupce. Irena si z něj navíc udělala poslíčka, což mu na náladě zrovna nepřidalo. Značně mu také omezila rozpočet a Prokop teď musí za každý dobrý, ale jen trochu nákladný nápad zuřivě bojovat.

Fakt, že se teď okolo Magdy (Veronika Čermák Macková) začnou motat pánové podstatně úspěšnější než on, ho rozhodně nepotěší.

Vezměme si např. pohledného Jirku Hložánka (Ondřej Havel). Je to ještě mladíček, a přitom už v podstatě dosáhl vrcholu kariéry. Stal se starostou a začal postupně zvelebovat pražskou čtvrť, ačkoli ne každý občan oceňuje jeho zdražování. Není tajemstvím, že měl pro Magdu vždycky určitou slabost. Teď stačí navléct se do dobře padnoucího obleku, nechat působit přirozený šarm a každé slečně v dosahu se podlamují kolena – třeba Vendulce z bistra. Magdu však Jirka zaujme něčím docela jiným. Nabídne jí práci koordinátorky v komunitním centru, což ona s jistou váhavostí přijme.

Jirka si nemůže vynachválit její iniciativu a skvělý přístup. Jak se ale na jejich úspěšnou spolupráci bude tvářit Prokop?

Ondřej Havel, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jak Daniel Bambas prožíval návrat do Ulice?

Dalším úspěšným sympaťákem, co se kolem Magdy začne znovu motat, je Mirek Soukal. Jeho přítomnost se bude Prokopovi snášet ještě hůř vzhledem k tomu, jak blízcí si Mirek a Magda kdysi byli. Nečekaný návrat jejího bývalého snoubence s sebou pochopitelně nese řadu otázek. Skutečně za ním vězí pouhé přání napravit pošramocené vztahy? Opravdu Mirkovi nejde o nic jiného než se udobřit těsně předtím, než se v Berlíně ožení se svou novou přítelkyní? Jisté je jen to, že kamkoli se teď Prokop vrtne, tam naráží na jeho společnou minulost s Magdou. Dokonce se mu podaří nevědomky zamluvit stejný hotel, kde už Magda kdysi byla právě s Mirkem. To tedy nebyla šťastná náhoda…

Jak vlastně své opětovné působení v seriálu vnímá Mirkův představitel Daniel Bambas? „Návrat byl velice příjemný a jelikož čas skutečně utíká až příliš rychle, neměl jsem ani pocit, že bych se vracel po několika měsících,“ připouští herec. „V ateliérech jsem potkal všechny známé tváře, takže jediné, co se změnilo, bylo pár nových kostýmů pro postavu Mirka.“
O tom, že se po několika měsících od svého odchodu zase vrátí do seriálu, sice věděl, avšak nepředpokládal, že to bude na dlouho. „Věděl jsem, že se ještě jednou objevím, ale myslel jsem, že to bude skutečně jen na okamžik. Nakonec je ten okamžik trochu delší.“ Doufejme, že jeho přítomnost v Ulici přinese nějaké zajímavé zvraty…

Daniel Bambas, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova