Nejhezčí dárek pod stromeček? Raději žádný, tvrdí Ondřej Havel

Nejhezčí dárek pod stromeček? Raději žádný, tvrdí Ondřej Havel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když už je dospělý, na Vánoce nijak nezanevřel a každý rok se na ně poctivě, avšak na poslední chvíli, připravuje. O Vánocích v rodině zastává jednu velmi důležitou roli, ale rozhodně to není vaření. To by si jeho blízcí nepochutnali. Ani ruce nemá kdovíjak šikovné. Co ten Ondra Havel tedy vlastně dělá?

Do Ulice se vrátil už coby dospělý, ambiciózní, mladý muž, který ví, co od života chce. Kandidoval proti vlastnímu tátovi a teď je z něj starosta. Je sebevědomý, usměvavý a Vendule z bistra se z něj podlamují kolena. Pracovat rukama ho asi jen tak neuvidíme, zato má bystrou a chytrou hlavu plnou nápadů a svou ruční nešikovnost dohání snahou a spoluprací s ostatními členy rodiny. Nezapomíná se zapojovat ani o Vánocích, které pojímá velmi tradičně. To už jsme se teď ale dostali od postavy Jirky Hložánka z Ulice k jeho představiteli Ondřeji Havlovi. 

Vendula má radost z každé Jiřího návštěvy
Zdroj: TV Nova | Vendula má radost z každé Jiřího návštěvy

Je snaživý, ale aranžér nebo designér z něj asi nikdy nebude. Nenechá se tím však odradit a naplno se zapojuje do vánočních příprav s přítelkyní. Společnými silami dělají sváteční dekoraci, a dokonce spolu vyrábějí i adventní věnec. Sice na poslední chvíli, ale přesto všechno do Vánoc stihnou, aby je mohli strávit se svými rodinami. Nezapomínají však ani na své soukromí, a tak Ondřej se svou přítelkyní o svátcích hodně pendlují. Letos tomu však bude trochu jinak. Jednu zastávku na vánoční trase vynechají, protože rodiče jeho přítelkyně letos cestují na svátky až do Austrálie. Mají tu totiž druhého potomka. Vánoce se tak budou odehrávat hlavně u Ondrových rodičů a oba se na ně moc těší. Jak se vlastně budou odehrávat?

Není nad tradice a společné vánoční zvyky. Ondra už se ani tak netěší na dárky, které najde pod stromečkem, jako na to, s kým u stromečku bude a co se bude jako každý rok dělat. Jeho maminka moc ráda zpívá vánoční koledy, a tak ji v tom Ondřej nemůže nechat samotnou. Dívají se také společně na pohádky. Na vánočním stole nesmí chybět řízek, kapr a bramborový salát a bez rybí polévky a několika druhů cukroví se sváteční pohoda také neobjede. To má totiž Ondřej moc rád a je mu jedno, jaké mu právě přistane na jazyku. Je zde také něco, co má mladý starosta z Ulice na povel. Vařit totiž neumí, s tím zdobením je to také na draka, ale co mu jde opravdu dobře, je organizace a přerozdělování dárků, aby se ke všem členům rodiny dostal ten správný. Sice tvrdí, že si již na dárky nepotrpí jako dříve, ale kousek toho napětí a vzrušení z nadílky pod stromečkem v něm přece jen zůstává. 

Jirka Hložánek starostou
Zdroj: TV Nova | Jirka Hložánek starostou

Ondra dostal při rozhovoru pro TV Nova záludnou otázku. Dárky pro něj sice již nejsou na Vánocích to nejpodstatnější, přesto však jistě nějaký každý rok dostane. A tak se nabízí dotaz, jaký nejhezčí dárek v posledních letech dostal. Ondřej se naštěstí hned zarazil a diplomaticky odpověděl, že všechny dárky, které mu doposud byly věnovány, byly ty nejhezčí a moc si jich váží. Přece si to takhle těsně před Vánoci nerozhází s přítelkyní nebo s maminkou. 

Zdroj článku: