Ulice: Veronika Čermák Macková poodhalila, co čeká Magdu v roce 2023. Začne se nějak moc přátelit s pohledným Hložánkem

Ulice: Veronika Čermák Macková poodhalila, co čeká Magdu v roce 2023. Začne se nějak moc přátelit s pohledným Hložánkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Veronika Čermák Macková navštívila Snídani s Novou, aby pozvala diváky na speciální druh představení, ve kterém účinkuje společně s jedním kolegou z Ulice a v rámci rozhovoru prozradila něco málo o tom, co její Magdu čeká v příštím roce.

Konec roku se blíží – a to je ten pravý čas na takovou osobní inventuru úspěchů a neúspěchů. Pro Magdu Procházkovou byl rok 2022 hodně napínavý a neklidný. Její představitelka Veronika Čermák Macková zhodnotila Magdin rok jako velmi turbulentní. Asi největší otřesy zažívala s Prokopem, se kterým chvíli chtěla být a chvíli ne. Situaci jí neulehčoval Mirek, který k ní byl laskavý, štědrý a měl pro ni velké pochopení. Vztah s Mirkem však byl pro Magdu až moc klidný a vyrovnaný, a tak nakonec dala přednost hádkám a věčným neshodám s Prokopem, které však oba balancují velkou láskou a vášní. 

Prokop neví, co ho s Magdou čeká v roce 2023
Zdroj: TV Nova | Prokop neví, co ho s Magdou čeká v roce 2023

Byl to přitom právě Prokop, kdo seznámil svého kamaráda Mirka s Magdou. Magda byla volná jako pták, i když podvědomě pořád připoutána k Prokopovi, a tak se o ni empatický, pohledný a dobře situovaný Mirek začal ucházet. Magda se mu do srdce vryla tak hluboko, že si ji chtěl vzít za manželku. Snažil se jí do života přinést řád a klid a postarat se o ni, aby byla jako v bavlnce. Sdílel s ní starosti týkající se školy, naštvaných rodičů jejích žáků, neshody s ředitelkou Irenou Landovou, ale Magda nic z toho nebrala natolik vážně, aby si uvědomila, že pro ni Mirek chce to nejlepší.

Naopak, čím víc se Mirek snažil, tím víc před ním Magda utíkala. A to do Prokopovy náruče. Prokop totiž zjistil, že Magdu pořád miluje a začal ji vehementně přesvědčovat o tom, že ji Mirek tlačí jinam, než by ona sama chtěla, a že ji od doby, co je s Mirkem, vůbec nepoznává. Změnila i svou ztřeštěnou vizáž a dívčí chování. Magda se v jeden okamžik dokonce rozhodla zrušit přípravy na svatbu a být s Prokopem, ale než to stačila udělat, rozmyslela si to. Svatbu za ni však nakonec zrušil sám Mirek. Zranila ho nejvíc, jak mohla. 

S příchodem nového roku se však Mirek znovu objeví v Ulici a nebude to jediný muž v pořadí, který Prokopovi poleze do zelí. Magda má ráda dobrodružství, a tak se do jednoho pustí i s mladým Jirkou Hložánkem. A to přitom doufá, že se s Prokopem v jejich vztahu posunou dál. Jenže Prokop je teď více myšlenkami ve škole, a tak zanedbává Magdino nitro. Který muž jí tedy místo Prokopa bude zvedat sebevědomí? Bude to snad Mirek, který přijede jen proto, aby jí pogratuloval k úspěchu se sbírkou pro mobilní hospice, nebo chce něco víc a tohle je jen výborná příležitost? Nebo se Magdě zalíbí společnost mladého pana starosty, který je z jejích projektů přímo nadšený? Prokop by se měl mít každopádně hned od začátku roku 2023 na pozoru. 

starosta Jiří Hložánek
Zdroj: TV Nova | starosta Jiří Hložánek
Zdroj článku: