Z malé šprtky Hermiony je dnes sexy velvyslankyně OSN. Podívejte se, jak zdánlivě křehká herečka válí s hokejkou

Z malé šprtky Hermiony je dnes sexy velvyslankyně OSN. Podívejte se, jak zdánlivě křehká herečka válí s hokejkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Emma Watson, představitelka Hermiony, po boku Harryho Pottera rozkvetla a dospěla. Dnes je zavedenou, uznávanou a oceňovanou herečkou, která díky své dětské roli v osmidílné filmové sérii vydělala dost peněz na to, aby si mohla plnit své sny.

Tady je její životní příběh

Emma Charlotte Duerre Watson se narodila 15. dubna 1990 v Paříži ve Francii jako dcera dvou britských právníků. Ve Francii žila do pěti let, než se její rodiče rozvedli a vrátili do Anglie. Žila s matkou v Oxfordshire a otce navštěvovala o víkendech.

Vedle normálního studia docházela ještě do divadelní školy studovat tanec, zpěv a herectví. Právě díky této škole ji našli agenti castingu, kteří hledali obsazení dětských rolí pro připravovaný film o Harrym Potterovi. Pozval je její učitel.

Po osmi konkurzech byla herečka vybraná do role Hermiony Grangerové. Bylo to její první vystoupení před filmovou kamerou. Film Harry Potter a kámen mudrců překonal rekordy v návštěvnosti v kině a stal se nejvýdělečnějším snímkem roku. Kritici ocenili výkony tří dětských herců, kteří ztvárnili hlavní role (kromě Emmy to byl Daniel Radcliffe a Rupert Grint). Noviny označovaly jejich herecké výkony za obdivuhodné.

Po vydání prvního filmu série se Emma u natáčení pokračování zdržela přes deset let a prakticky se štábem a svými hereckými partnery dospěla a Harry Potter a Ron Weasley pro ni budou až do konce života „bratři“.

Na dětskou roli navázala plynule ztvárněním dospělých žen. Stala se také tváří několika značek a reklamních kampaní, objevila se na přehlídkových molech.  A je oceňovaná jako celebrita s výborným britským stylem.

V červenci 2014 byla jmenovaná velvyslankyní dobré vůle pro OSN. Je aktivní zastánkyní práv žen a veřejně vystupuje všude tam, kde je její hlas slyšet. Pomohla založit poradenskou linku pro ženy, které se setkaly se sexuálním obtěžováním v zaměstnání.

Je také velice sledovanou osobností. První vážnější známost měla v 17 letech s hráčem ragby Tomem Duckerem. V současnosti udržuje vztah s Williamem Mack Knightem (35 let).

Popularita jí také trochu zkomplikovala život a už během dospívání měla celou řadu problémů se stalkery. V jednom rozhovoru uvedla, že si kvůli ochraně soukromí koupila dům na základě prohlídky pomocí Skype a vybrala si nemovitost hlavně kvůli její ochraně proti přístupu paparazzi.

Zajímavosti o Emmě:

Herečka má ráda kočky a dvě vlastní. Byla výbornou studentkou a po dokončení filmové série se znovu pustila do studií. Ráda si zahraje pozemní hokej, nohejbal a tenis. Věnuje se také lyžování, ráda maluje, vaří a tančí. Z filmů má ráda například tituly: Láska nebeská, Deník Bridget Jonesové, Čtyři svatby a jeden pohřeb, Vykoupení z věznice Shawshank, Gladiátor, Shrek, Hříšný tanec a Pomáda.  Z herců má ráda Johnnyho Deppa a Russella Crowea, z žen potom Cate Blanchett, Meryl Streep, Sandru Bulock, Goldie Hawn a Natalii Portman.

Na sociálních sítích má přes 24 milionů sledujících. Je také certifikovanou instruktorkou jógy a meditace.