Dočkáme se 3. série Sedmilhářek? My se opravdu těšíme

Dočkáme se 3. série Sedmilhářek? My se opravdu těšíme
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sedmilhářky jsou oblíbenou minisérií vysílanou na HBO. Prozatím jsme mohli zhlédnout 2 série, kde jsou hlavními hvězdami Nicole Kidman, Reese Witherspoon a Shailene Woodley. V seriálu se objevuje černý humor a také můžeme poodhalit tajemství každé z rolí. Diváci by jistě rádi viděli i třetí sérii. Dočkáme se jí? To je prozatím záhadou.

Druhá série se objevila až po úspěchu té první

První série Sedmilhářek byla velmi oblíbená a měla své diváky. Jistě i díky skvělému hereckému obsazení se těšila velkému úspěchu. Poté byla natočena druhá minisérie, která měla být skutečně tou poslední, nicméně ředitel HBO uvedl, že pokud bude nápad, čas a chuť, rád dá prostor i další sérii. Je otázkou, zda to tak má zůstat, nebo by se měla opravdu natočit další série. Říká se, že v nejlepším se má přestat. Není úplně jednoduché skloubit časový harmonogram všech představitelek.

Nicole Kidman provokuje fanoušky

Jedna z hlavních představitelek, Nicole Kidman uvedla, že s Reese je v neustálém kontaktu, a shodly na tom, že pokud by byl nápad a možnost, rádi by do třetí série šly znovu. Pokračování může však chvíli trvat. Vypadá to, že se snad 3. série připravuje, nicméně vytvořit scénář, a především dát herečky dohromady, co se času týče, bude velmi náročné, protože každá z nich má velmi nabitý program. Třetí sérii by tak fanoušci mohli vidět nejdříve za několik let.

Otevřený konec druhé série

První série měla obrovský úspěch, ta druhá taktéž, a navíc byl její konec otevřený, což fanoušky vybízelo ke spekulacím. Jistě by si minisérie zasloužila pokračování a nějaký důstojný konec. Prozatím nám ale nezbývá nic jiného, než doufat a čekat. I přesto, že 1. minisérie budila rozporuplné názory, své diváky si našla stejně jako ta druhá, a bezpochyby se diváci těšit i na případnou sérii třetí.