Svůdník Steve z Beverly Hills 90210 se po skončení seriálu jako herec neuchytil, raději se vrhl na striptýz

Svůdník Steve z Beverly Hills 90210 se po skončení seriálu jako herec neuchytil, raději se vrhl na striptýz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu se Steve otočil za každou sukní. Známý vtipálek a bohatý synek byl v partě oblíbený. Jeho herecký představitel žil léta vcelku spořádaný život. Nic ale není navěky. Co dnes Steve dělá a čím se živí?

Začínal hrát ve dvanácti letech

Herec Ian Ziering měl pouhých dvanáct let, když se poprvé objevil v televizi. Bylo to v reklamě - a od té doby jeho hvězda stoupala. V době, kdy hrál v devadesátkovém seriálu zbohatlického synka Steva, mu do náruče padaly stovky žen. Nevypadá to ale, že by na velký úspěch z 90. let navázal. Loni se představilo pokračování tohoto kultovního seriálu, kvůli diváckému nezájmu se ale mnoho dílů nenatočilo. Na nostalgii se prostě byznys dělat nedá.

Hurá na striptýz!

Ian se po ukončení natáčení desáté série Beverly Hills 90210, která mezi lety 1990 až 2000 bourala rekordy sledovanosti, vydal do dalších hereckých projektů. Objevil se v epizodě seriálu JAG a natočil filmy, které se zařadily mezi ty méně povedené. Například Žralokonádo, Žraločí tornádo nebo Turbotarantule. Úspěch se nedostavil, tak co s tím? Kalhoty dolů! Na Steva je totiž stále krásný pohled, i když mu již letos bylo 56 let. Začal vystupovat v Las Vegas v proslulé striptýzové skupině Chippendales.

Rozvedl se, ale jeho žena netušila proč

Ian Ziering byl podruhé ženatý, se svou ženou Erin byl 9 let a měli spolu dvě krásné děti. Ale přesto se Ian necítil šťastný, a několikrát tak žádal o rozvod. Jeho žena nakonec vydala prohlášení, že sice neví, proč se k tomuto kroku Ian rozhodl, ale že jej chápe a na rozvod přistoupí. Nechce žít s člověkem, který po jejím boku není šťastný. O 21 let mladší kočka ale jistě dlouho sama nezůstane.

Naposledy jsme Steva viděli v loňském snímku Malibu Rescue – The Movie. Objevil se také v letošní epizodě seriálu Řád.