Nadílka na oblíbeném Netflixu pro první polovinu října

Nadílka na oblíbeném Netflixu pro první polovinu října
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věděli jste, že Netflix využívá obrovské týmy lidí, kteří sledují filmy a označují každý aspekt každého filmu? Kategorizují vše pomocí dokumentu, kterému říkají „Netflix Quantum Theory“, což jim umožňuje mít neuvěřitelný přehled o tom, co vzniká a jak se to líbí divákům.

1.10.

Diana The Musical (USA, 2021)

Jak je z názvu jasné, opět jde o život smutné princezny Diany. Zajímavé je, že muzikál je z produkce na Broadway. Divadlo bylo zavřené z důvodu koronavirové krize, a tak vznikl nápad natočit představení pro televizní diváky.

Hudební představení vypráví příběh jedné z nejmilovanějších žen moderní doby. Devatenáctiletá Diana Spencer, zasnoubená s princem, kterého sotva zná, se dostane na světovou scénu. Snaží se přizpůsobit rodinným pravidlům, ale nakonec se ocitá v manželství bez lásky, a tak se věnuje pomoci potřebným.

Skvělý hudební doprovod vytvořili Joe DiPietro a David Bryan v režii Christophera Ashleyho.

Viník (USA, 2021)

The Guilty je americký kriminální thriller, který podle scénáře Nica Pizzolatta režíroval a produkoval Antoine Fuqua. Jde o remake stejnojmenného dánského filmu z roku 2018. V hlavní roli se předvede Jake Gyllenhaal. Film se uvedl letos na FF v Torontu.

Operátor záchranné linky se snaží pomoci volající, které jde o život. Brzy ovšem zjišťuje, že je všechno úplně jinak.

4.10.

Drsná čtvrť (USA, 2018 -?)

Jde už o 4. řadu oblíbeného seriálu ze studentského prostředí, který začal první sérií v roce 2018. Příběh čtyř kamarádů, kteří prochází drsným prostředím střední školy v South Central Los Angeles. 4. série má 10 dílů, stejně jako měly 1. a 2. série (3. série měla 8 dílů). Na ČSFD má seriál hodnocení 70 %.

8.10.

Brácha ségra (Itálie, 2021)

Film režiséra Roberta Capucciho vypráví příběh Tesly (Claudia Pandolfi) a Nicka (Alexandro Preziosi), sourozenců, kteří se neviděli 20 let. Setkávají se, když zemře jejich otec, aby jim byla přečtená závět. Na základě poslední vůle svého otce spolu budou muset nějaký čas žít v rodném domě. To bude ale velký problém. Tesla má dvě děti, které se nemají zrovna moc rády. Syn má navíc schizofrenii. Nick je úplně jiný než Tesla a v domě bude chvíli hodně výbušná atmosféra.

Pěkně chytré (USA, 2021 -?)

Začíná nový sitkom, který je charakterizovaný jako ztřeštěný. Puťka a knihomolka Chelsea je pod tíhou okolností nucena požádat o azyl svou velmi temperamentní a úplně odlišnou sestru. Jenže ta ještě bydlí se třemi spolubydlícími a seriózní dívka Chelsea začíná zjišťovat, že jí její vyčtené znalosti k ničemu nebudou a vlastně o životě nic neví.

Zdroj: