Django trochu jinak: Jamie Foxx se objeví na Netflixu v novém sitcomu

Django trochu jinak: Jamie Foxx se objeví na Netflixu v novém sitcomu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hollywoodskou hvězdu Jamieho Foxxe známe z kinohitů jako například „Naspoutaný Django“ nebo „Útok na Bílý dům“. Teď se ale zase vrací ke svému komediálnímu původu a bude brzy vidět na Netflixu v situační komedii „Neztrapňuj mě, tati!“

Po filmech zase zpět v seriálu

Jamie Foxx prokázal svou univerzálnost v různých žánrech, ať už jako seržant v „Mariňákovi“, jako westernový hrdina v „Nespoutaném Djangovi“, jako superhrdina v „Amazing Spider-Man 2“ nebo naposledy jako hlas jazzového hudebníka v Pixarovksém filmu „Duše“.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

S novou sérií na streamingovém portálu Netflix „Neztrapňuj mě, tati!“ se však držitel Oscara vrací na úplný začátek své kariéry. Začínal jako stand-up komik a v polovině 90. let získal vlastní sitcom „Jamie Foxx Show“. Nový projekt na Netflixu, který byl Foxxem vyvíjen, by mu nyní měl nabídnout všechny možné příležitosti k prokázání komediálního talentu.

Další herci a děj seriálu

Jako showrunner se vrací Bentley Kyle Evans, který již společně s Foxxem vytvořil „Jamie Foxx Show“. Premiéra seriálu proběhla 14. dubna na Netflixu. První sezóna zahrnuje celkem osm půlhodinových epizod. Společně s Foxxem se zde objeví Kyla Drew Simmonsová jako dcera Sasha, David Alan Grier jako otec Foxxovy postavy a Porscha Colemanová jako jeho sestra.

Začínal jako stand-up komik a v polovině 90. let získal vlastní sitcom „Jamie Foxx Show“.

Brian Dixon si užívá života jako svobodný muž a úspěšný podnikatel. Jeho život se však otočí naruby, když najednou musí převzít plnou odpovědnost za svou dospívající dceru Sashu. Brian se snaží být dobrým otcem, přesto potřebuje pomoc od svého otce a sestry. První rozpaky však na sebe nenechají dlouho čekat, protože Brian má se současnou kulturou mládeže jen málo společného.